Mekkora a különbség az első és a második gyereketek között? Szerintetek mi az ideális?
Mindenkinek más
19 hónap van a gyerekek közt.
Ha a nagy n lenne olyan természet, amilyen, akkor nem lenne gáz.
A nagy nekem nagyon akaratos, önfejű, kicsit erőszakos.
Bàntja a kicsit.
8 hónapos a kicsi most.
2,5 év van a gyerekek között, de szerintem 3,5 évvel talán könnyebb lenne (tesómékat látva).
Azt mondják, hogy vagy nagyon kicsi (1-1,5 év) vagy a 4 éven túl könnyebb. A kicsi azért, mert hamar "összenőnek" a gyerekek, egyszerre lehet őket délután, este altatni, hamar beáll a napirendjük. A nagyobb korkülönbségre pedig ugye már önellátóbb a nagy (szobatiszta, önállóan eszik, vetkőzik, öltözik, több időt tud egyedül molyolni).
2,5 év, így akartuk, tökéletes is!
Az elsővel a terhesség egy picit rosszabb volt (a 2. tünetmemtes, csak a végére jött gdm inzulinnal és ez miatt indítás), de a másodikkal a szülés sokkal rosszabb volt
Sajnos nincs garancia rá, hogy a második szülés és vagy terhesség (is) könnyű lesz.
Ideális szerintem nincs. Ha pici a korkülönbség akkor eleinte nagyon nehéz, de aztán már jól elvannak, ha túl nagy akkor gyakorlatilag van két egykéd, mert egymással lehet, hogy nem találják meg a hangot.
Nekem két tesom van, én vagyok a középső. Nővérem 3 évvel idősebb, vele együtt játszottunk, öcsém 10 évvel fiatalabb, nagyon szeretem, de kicsit olyan idegen számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!