Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felforrhat az agyvize?

Felforrhat az agyvize?

Figyelt kérdés
11 hónapos kisfiam oldalra fordulva alszik. Esténként oda szoktam bújni hozzá, a feje a szám alatt van, magyarán ralelegzem a levegőt. Remélem ez így érthető.. Lehelem a lélegzetem órákon át. Este azon gondolkodtam hogy a meleg lelehzetemtol nem e forr fel az agyvize?

2020. dec. 4. 11:04
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
81%
Felmerült bennem, hogy vagy baromi fiatal vagy, vagy nagyon buta. Esetleg mindkettő 🤔
2020. dec. 4. 15:05
 32/44 anonim ***** válasza:
71%

18, évesen szültem.

De, soha az eszembe sem jutott, hogy a gyereknek felforr e az agyvize.

Mondjuk nem volt még akkor internet, de ha lett volna, és ilyen eszembe jut, akkor még egy anonim oldalon se mernék rákérdezni, hanem a googlet használom.

2020. dec. 4. 17:20
 33/44 anonim ***** válasza:
31%

Igazad van kérdező!

Rengeteg a negatív ember, de a buta is.

2020. dec. 4. 17:40
 34/44 A kérdező kommentje:
Ha egy kérdésből leszurod higy buta vagyok az csak teged minősít!
2020. dec. 4. 18:40
 35/44 anonim ***** válasza:
90%
Értelmes, nem gyerekszinten hanem logikusan gondolkozó embernek ilyen mértékű hülyeség nem igazán jut eszébe..
2020. dec. 4. 18:52
 36/44 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném hogy hülye vagyok.. De te tudod..
2020. dec. 4. 19:08
 37/44 anonim ***** válasza:
65%

Igen igen

Persze, nem vagy hülye. De felteszel egy orbitális hülye kérdést. 🤣

Esetleg tájékozodj a google-ban a túlhevűlés szó alatt. Hátha még okosabb leszel. 🖖😉

2020. dec. 4. 19:38
 38/44 anonim ***** válasza:
28%

De most, ha nem válaszolsz, akkor még hihetik hogy troll vagy. De te meg eroskodsz, hogy nem vagy buta, meg mindent megadsz a gyerekednek.

Megkérdezhetem mi a szakmad?

2020. dec. 4. 19:43
 39/44 A kérdező kommentje:
Szakmához van kötve az intelligencia? Egész jó iskolát végeztem. És van egy jól kereső állásom is. Nem szeretném részletezni. Szerintem az emberek agyában baromi sok hülyeség megfirdul... Épp az előbb nézegettem kérdéseket hogy vajon a világűrben hogy nézhet ki amikor valakinek felall a pénisze. Szerintem ez egy anonim oldal, és az emberek többsége szabadon megkerdez olyan dolgokat is amelyeket esetleg személyesen, vagy arccal és névvel nem tenne meg... És igen, tegnap este kicsit ezen filoztam. De az higy itt néhányan lehulyeznek, sőt rossz anyának titulalnak anélkül hogy bármit is tudnának rólam vagy a csalsdomrol, nem engem minősít hanem a valaszadokat. Többet ehhez nem kívánok hozzafuzni...
2020. dec. 4. 19:58
 40/44 anonim ***** válasza:
82%
A kérdés, amit feltettél viszont téged minősít. És az, hogy nincs annyi eszed, hogy felfogd, fizikai képtelenség, amit kérdezel, nem a válaszolók hibája.
2020. dec. 4. 20:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!