Felforrhat az agyvize?
Figyelt kérdés
11 hónapos kisfiam oldalra fordulva alszik. Esténként oda szoktam bújni hozzá, a feje a szám alatt van, magyarán ralelegzem a levegőt. Remélem ez így érthető.. Lehelem a lélegzetem órákon át. Este azon gondolkodtam hogy a meleg lelehzetemtol nem e forr fel az agyvize?2020. dec. 4. 11:04
12/44 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem fogalmaztam érthetően. Nem az arcába lihegek! Ő hátat fordít nekem, oldalt alszik, én meg odabujok a hatahoz, és a fejem az ő feje alatt van. A kilelegzett levegő pedig az ő fejére megy néha. Hatulra. Nem előre! Így már érthető? Kanál pozícióban alszunk vagy hogyan nevezik ezt...
2020. dec. 4. 11:34
13/44 anonim válasza:
De ilyen akkor sincs, ne nevettesd már ki magad.
De hogy megnyugodj, nem, nem forrhat fel az agyvize a te 36 fokos kilélegzett levegődtől.
14/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó!
2020. dec. 4. 11:36
15/44 anonim válasza:
Na, kérdező, egy fizikai kísérletet ajánlok neked. Fogj egy kis fazekat, meg egy hőmérőt. Önts bele 37 fokos vizet, és kezdd el lehelni. Ha sikerül a fazék vizet 42 fok fölé fűtened, mint Süsünek, akkor kezdhetsz aggódni a babádért is. :)
16/44 anonim válasza:
13-ra:
Mivelhogy a víz 100 Celsius fokon forr fel.
19/44 anonim válasza:
Nekem felforrna az agyvizem, ha valaki a fejemre lihegne, amikor alszom. Szerintem nagyon idegesítő lehet a gyerekednek is.
20/44 anonim válasza:
Mik meg nem fordulnak az ember fejében?!!! És ezeknek vagy gyereke...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!