Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felforrhat az agyvize?

Felforrhat az agyvize?

Figyelt kérdés
11 hónapos kisfiam oldalra fordulva alszik. Esténként oda szoktam bújni hozzá, a feje a szám alatt van, magyarán ralelegzem a levegőt. Remélem ez így érthető.. Lehelem a lélegzetem órákon át. Este azon gondolkodtam hogy a meleg lelehzetemtol nem e forr fel az agyvize?

2020. dec. 4. 11:04
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
87%
Még nem forrt fel neki, de pár év és lehet hogy fel fog neki, de nem ebből az indokból kifolyólag... ha érted a célzást
2020. dec. 4. 12:20
 22/44 A kérdező kommentje:

Imádom az olyan válaszokat hogy "és ilyennek gyereke van"

Igen, képzeld el van! Még azoknak is van akik drogoznak, isznak, és nem tudnak megfelelő körülményeket biztosítani a gyerekeknek. De biztosan nagyon okos vagy. És igazán magas intelligenciaszintre utal, ha egy kérdés alapjan ítélkezni tudsz a másik felett. Ebben a kategóriában kimondottan menő a másikat leoltani. Azért mert néha hulyesegeken kattog az agyam, még nem biztos hogy szar anya vagyok. Sőt! Lehet hogy jobban szeretem a gyerekemet és többet megtudok adni neki mint Te! Annyi negatív ember van! Hihetetlen!

2020. dec. 4. 13:06
 23/44 anonim ***** válasza:
78%
Ne akadj ki kérdező! De legközelebb gondolkodj el mielőtt ostoba kérdéseket írsz ki felnőtt létedre és ne csodálkozz a negatív kommenteken. Csak nem vagy ennyire buta! És igazat adok annak,aki az anyai létedet ócsárolja. A gyerekedet ne tanítsd majd butaságokra.
2020. dec. 4. 13:20
 24/44 anonim ***** válasza:
67%

És honnan van neked tobbed, ne haragudj ,de ennyi ésszel, honnan tudnal te valami komoly dolgot biztosítani, vagy olyan dolgot amit más nem?

De olvasd már vissza a buta kérdésed!!

2020. dec. 4. 13:23
 25/44 A kérdező kommentje:
Örülök hogy neked még soha nem járt semmi butaság a fejedben. Büszke lehetsz magadra! Minta anya vagy!
2020. dec. 4. 13:29
 26/44 anonim ***** válasza:
88%
Mindenkinek jár,de nem ekkora
2020. dec. 4. 13:32
 27/44 anonim ***** válasza:
78%
De tényleg.. ekkora hülyeséget.
2020. dec. 4. 14:02
 28/44 anonim ***** válasza:
74%
Egy újabb buta liba aki szült.. 🙄🤦‍♀️
2020. dec. 4. 14:30
 29/44 anonim ***** válasza:
0%

9-es vagyok

Amúgy nekem is voltak ilyen gondolataim, amikor még pici volt. Szóval bármilyen kis semmiségen is agyaltam, és engem is kinevettek, ha megkérdeztem..

2020. dec. 4. 14:35
 30/44 anonim ***** válasza:
74%
Ezen te komolyan fel vagy háborodva? Nézd már kicsit külső szemmel magad, falnak megyek rögtön tőled. Ez már idiótaság, ne haragudj... Ez nettó ostobaság.
2020. dec. 4. 14:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!