Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felforrhat az agyvize?

Felforrhat az agyvize?

Figyelt kérdés
11 hónapos kisfiam oldalra fordulva alszik. Esténként oda szoktam bújni hozzá, a feje a szám alatt van, magyarán ralelegzem a levegőt. Remélem ez így érthető.. Lehelem a lélegzetem órákon át. Este azon gondolkodtam hogy a meleg lelehzetemtol nem e forr fel az agyvize?

2020. dec. 4. 11:04
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
88%

Oké, hülyeségeken gondolkodsz, de ha vagy annyira értelmes, magadtól rájössz a válaszra és nem itt teszed fel ezt az igencsak “érdekes” kérdést! Mert józan paraszt ésszel kilogikázod, vagy vissza gondolsz általános iskolában Marika nénire, aki a biológiát tanította, hogy ki hogyan is volt. Ez ugyan így lehetséges a kémiánál vagy fizikánál.

De leírom neked, hogy világos legyen.

Elgondolkodsz valamin - felötlik benned egy hülye kérdés - NEM írod ki gyakorira - végig gondol mint egy normális ember - majd levonod a helyes következtetést - majd megtapsolod magad!

2020. dec. 4. 20:12
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Miért, 100 fokos a levegő amit kilélegzel? :D
2020. dec. 5. 23:16
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
#42! Lehet,ha anyuka egy sárkány 😂
2020. dec. 6. 00:47
 44/44 A kérdező kommentje:
Hazisarkany maximum 😂😂😂😂
2020. dec. 6. 05:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!