Tényleg baja lehet a babának, ha nem magától áll fel, hanem az anyja erőlteti? Mi baj lehet belőle? 6 hónapos babánál.
Figyelt kérdés
Van egy celeb, aki levideózta, hogy a 6 hónapos kislánya áll. De nem magától mindenféle támasztás nélkül. És olyanokat írtak, hogy nem szabad, magától kell felállnia és megtanulnia ezeket, nem pedig erőltetés hatására.2020. dec. 2. 19:20
1/23 anonim válasza:
Mondjuk nem elég fejlett az izomzata? Mondjuk akár egy életre is lenyomoríthatja?
2/23 anonim válasza:
Igen tényleg baj lehet. O láb, x láb, gerinc sérülés térd ízület sérülés, ami nagyon komoly következmennyel jár ilyen pici gyereknel.
Ha a gyerek magától kapaszkodik, felhuzza magát önállóan azt persze nagyon megakadalyozni nem lehet, de ha ok álltatjak fel majd ott hagyják hogy oldja meg magának az állva maradást az rendkívül káros
3/23 anonim válasza:
Ki ez a barom te jó isten. Azt hinné az ember, ha már híres, nem csinál és posztol ilyet🤦🤦
Igen káros. Ültetni is, állítani is. Minden amit nem magáról csinál
4/23 anonim válasza:
Alapvetően az karos, hogy felegyenesedve élünk. Hat meg ha akkor tesszük amikor az izmaim nem képesek átvenni meg az ízületektol a terhet...
5/23 anonim válasza:
Nem tudom, milyen videóról van szó, de azért nem extrém dolog az, hogy egy 6 hónaposan már önállóan állásba húzza magát. A fiam is pár nappal 6 hónapos kora után állt fel, onnantól megállíthatatlan volt, gyakorlatilag egy üres focipályára kellett volna kitennem, hogy ne húzza fel magát.
6/23 anonim válasza:
Kedves 5. Megint más mikor a gyermek magától teszi,mint mikor a barom idióta szülő sietteti olyanra amire még nem képes,nem is kell, hogy az legyen még.
7/23 A kérdező kommentje:
Normálisan kérdeztem.
Kulcsár Edina
2020. dec. 2. 20:27
8/23 anonim válasza:
5 a kérdés az volt, hogy nem magától csinálja.
9/23 anonim válasza:
Linket tudnál küldeni? Nem követem őket, de kíváncsi lettem
10/23 anonim válasza:
Sajnos néhány anyuka ahelyett, hogy elvinné gyógytornászhoz, hogy nézzék meg a gyereket, büszkélhedik vele, pedig ha egy gyerek túl hamar áll fel, az egyáltalán nem cuki hanem feszességre utal. De amíg egy ilyen pici baba a bébi kompban a tévé előtt van sokat,meg az égbe dobálva játékból, vagy hurcolászva nyolc zsák fontos kellékkel együtt mindenféle szörnyen fontos fotózásra,addig nem is várható el, hogy az édesanyjának beleférjen a teendői közé elvinni szakemberhez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!