Tényleg baja lehet a babának, ha nem magától áll fel, hanem az anyja erőlteti? Mi baj lehet belőle? 6 hónapos babánál.
A túl korai mozgást fejlődés nem egészséges és szakemberhez érdemes menni vele nem pedig büszkélkedni
Persze h karos sztem ezt nem kell ragozni
Amugy en most megneztem es nem latok nala ilyen posztot
Így van. Nekünk is megfordult a gyerek olyan korán, és rohadtul nem örültem, mert tudtam hogy nem kéne még neki. Azóta is járunk tornára mert nagyon feszes az izomzata, ami mindenképp fejlesztést igényel.
Na de, amúgy nekünk is a védőnő javasolta a tornát, gondolom nekik is van védőnő aki ránéz a gyerekre (?) és gondolom szólt nekik hogy valami nem ok
Az én fiam is hamar fordult (3 hét) látta védőnő, orvos. Semmi baja nem volt és most sincs. Hamar állt, járt. Neki ez genetika mert én is hamar csináltam mindent. Tehát nem feltétlen van probléma ott ahol hamar csinálja ezeket a gyerek. Viszont ha nem magától csinálja akkor az káros.
Off: Tóth Gabit ki nem állom, de neki legalább utólag volt annyi esze, hogy leszedte a gyerek képeit. Ez a nő..... Inkább hagyjuk is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!