Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg baja lehet a babának,...

Tényleg baja lehet a babának, ha nem magától áll fel, hanem az anyja erőlteti? Mi baj lehet belőle? 6 hónapos babánál.

Figyelt kérdés
Van egy celeb, aki levideózta, hogy a 6 hónapos kislánya áll. De nem magától mindenféle támasztás nélkül. És olyanokat írtak, hogy nem szabad, magától kell felállnia és megtanulnia ezeket, nem pedig erőltetés hatására.
2020. dec. 2. 19:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%
Az a kislany,mar 5 honaposan maszott. 4 honaposan mar negykezlab volt. En meg ilyet nem lattam soha. 6 honaposan tart ott ahol az en fiam 11 honaposan. All es lepeget butor mellett. En ugy latom magatol csinalja,nem huzzak fel,igy nem hinnem,hogy karos.
2020. dec. 2. 21:09
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

A túl korai mozgást fejlődés nem egészséges és szakemberhez érdemes menni vele nem pedig büszkélkedni

[link]

2020. dec. 2. 21:16
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Na jó. Nem követem ezt a nőt, de most ránéztem az fb profiljára. Első videó amit találtam: kicsi baba a kompban. Ninvs több kérdésem
2020. dec. 2. 21:43
 14/23 anonim ***** válasza:
56%

Persze h karos sztem ezt nem kell ragozni

Amugy en most megneztem es nem latok nala ilyen posztot

2020. dec. 2. 21:43
 15/23 anonim ***** válasza:
33%
#10 Minden szavad arany. Azt is megosztotta, hogy pár hetesen megfordult a lánya. Akkor is írták többen, hogy nézesse meg, mert nem normális, de le se 💩.
2020. dec. 2. 22:01
 16/23 anonim ***** válasza:
42%

Így van. Nekünk is megfordult a gyerek olyan korán, és rohadtul nem örültem, mert tudtam hogy nem kéne még neki. Azóta is járunk tornára mert nagyon feszes az izomzata, ami mindenképp fejlesztést igényel.

Na de, amúgy nekünk is a védőnő javasolta a tornát, gondolom nekik is van védőnő aki ránéz a gyerekre (?) és gondolom szólt nekik hogy valami nem ok

2020. dec. 2. 22:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem mostani, és nem is poszt, hanem insta storyba rakta. És egy másik posztja alá írták, hogy ezt nem kellene. De van facebookon videója asszem a kisfiával. Felállította, aztán megtapsoltatta a szépségkirálynőkkel.
2020. dec. 2. 22:25
 18/23 anonim ***** válasza:
65%

Az én fiam is hamar fordult (3 hét) látta védőnő, orvos. Semmi baja nem volt és most sincs. Hamar állt, járt. Neki ez genetika mert én is hamar csináltam mindent. Tehát nem feltétlen van probléma ott ahol hamar csinálja ezeket a gyerek. Viszont ha nem magától csinálja akkor az káros.

Off: Tóth Gabit ki nem állom, de neki legalább utólag volt annyi esze, hogy leszedte a gyerek képeit. Ez a nő..... Inkább hagyjuk is

2020. dec. 2. 22:28
 19/23 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyen nőkön ne is csodálkozzatok. Őket nem érdekli, hány orvos bizonyítja hogy káros amit csinál. Az a lényeg, elmondhassa, az ő tökéletes pici babája milyen ügyes meg okos. Szarrá legyenek dícsérve milyen jó anyukák. Az anyját eladná az ilyen pár like-ért
2020. dec. 2. 22:38
 20/23 anonim ***** válasza:
9%
Hogyha csak sztoriba rakta ki akkor honnan tudod h mit irtak ra mas emberek?.... bena vagy nagyon es irigy is
2020. dec. 2. 22:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!