Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez a sok maradi anyuka? Ne...

Mi ez a sok maradi anyuka? Ne adj ezt, ne adj azt a babádnak, ezt ne csináld azt ne csináld! Nem gondoljátok hogy ezért van az a sok beteg allergiás, bocsánat a kifejezésért kényes baba mert mindentől féltitek őket?

Figyelt kérdés
Na most lehet lehurrogni!
2010. aug. 11. 12:08
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
55%
Na most te is lehurroghatsz :)
2010. aug. 11. 18:40
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire unatkoztok anyukák? Hogy itt veszekedtek egymással? Úgyis mindenki saját belátása szerint fogja etetni, itatni, nevelni a gyerekét. És ez így jó! Nem lehetünk egyformák!
2010. aug. 15. 21:25
 43/52 anonim ***** válasza:
67%
Én le sem merem írni mikor kezdtem el a hozzá táplálást:)!Meg miket evett a babám:).
2010. aug. 15. 21:58
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

Én is "minta anyuka" vagyok és büszke vagyok rá!

Én sajnos azt látom hogy mindenki örül meg bőszen dicsekszik vele hogy az én gyerekem már ezt is eszik meg azt is eszik, Hú és hogy cuppog meg örül neki. Még jó hogy örül bármi új kajának,új íznek, csak ő azt nem tudja hogy hosszú távon jó e neki vagy sem. Ezért vagyunk MI a SZÜLEI, hogy vigyázzunk rá amíg kell. Én nem bírnám elviselni ha a kislányom miattam allergiás, laktóz vagy glükoz érzékeny lenne. Sajnos én allergiás vagyok kiskorom óta és ezt nem kívánom senkinek, főleg nem egy gyereknek.

Hozzá teszem Én is korán elkezdtem a hozzátáplálást (de csak ésszel) a féléves kislányom már csak 2-szer eszik tápszert 1 nap, de csak azt eszi amit tényleg jónak látok, és nem lehet baja tőle.

Bőven lesz még rá ideje hogy kóstoljon egyen, amit megkíván, akkor ha már a gyomra is készen áll rá.

Szerintem ez az egy év nem olyan sok, ki lehet bírni hogy ne tömjük agyon a pici babánkat mindennel, megér annyit hogy egy egészséges gyerekünk legyen.

Ja és hogy egy baba válogatós, sokmindenen múlhat, de szerintem azon a legkevésbé hogy ki mikor kezdi a hozzátáplálást. Én így látom és lehet lepontozni :)

2010. aug. 15. 22:31
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

ugyan az én kisfiam még csak két hónapos, de hál istennek anyatejes:) 6hós korátől szeretném csak kezdeni a hozzátáplálást:)

amúgy figyeltem h amit most eszek mien hatással van rá (hasfájás, hasmenés....) és azokat bittos nem adom neki egy darabig:)

amúgy meg nem érdekel h ki mit mond mindenki azzal eteti a gyerekét amivel jónak látja!

és én is azzal fogom(nem azt jelenti h telitömöm műkajával, bolti tejjel stb....)

2010. aug. 15. 22:40
 46/52 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem maradiság az, ha valaki a babájának a legjobbat akarja és mivel én nem vagyok orvos hiszek a szakembereknek. Ezért igyekszem betartani amit mondanak. 1-2 hét nálam sem számít és kioktatni sem szoktam senkit, inkább csak olvasgatok itt.

Viszont a beteg, allergiás, kényes baba kifejezés felháborít!!!

Az én kislányom tejfehérje allergiás, amit 6 hetesen állapítottak meg nála! Szoptattam és nem gondolom, hogy én rontottam el bármit is! Ahogy más anyukák is a legjobbat akarják a babájuknak és joguk van félteni őket!

2010. aug. 15. 23:01
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolom, mindenki azt ad a a babájának és úgy neveli, ahogyan jónak látja!

Nem tartom magam maradinak sem másnak!

Én babám 3,5 hónaposan evett először almapürét, ízlett neki, így folytattuk, és 6 hónaposan ott tartunk, hogy a reggeli, uzsonna és a lefekvés előtti ennivalója tápszer+cici, tízórai gyümölcs, ebéd főzelék, vacsora tejpép! Megeszik mindent nem válogatós, legyen az üveges bébiétel vagy az amit én főzök neki!

Baba kekszet is eszik már! Nagyjából 1 hét ide vagy oda, de betartom, hogy mit ehet a baba! Hiába mondják, hogy "én már 2 hónaposan ettem májkrémet és semmi bajom" az akkor volt...nem kellene vissza enni az őskorba! Én is annak idején, már ettem mindent 6 hónaposan...de az 27 éve volt...azóta sokat változott a világ!!

Én úgy gondolom, ezt tapasztaltam eddig, hogy aki minél később kezdi el a hozzátáplálást annak a babája nagyon válogatós!!!

2010. aug. 15. 23:44
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a kedvencem amikor itt leirom hogy orvosi tanácsra kezdtem el hozzátáplálni 4 hónapos anyatejes babámat,és lepontoznak,meg minden.
2010. aug. 16. 09:04
 49/52 anonim ***** válasza:
76%
Azt én is bírom. Sok anyukától megkaptam már, hogy az orvos az hülye. :D:D Csak 40 éve praktizál, de sebaj!
2010. aug. 16. 09:06
 50/52 anonim ***** válasza:

Na megint jó kis vita kerekedett!Én próbáltam előírás szerint etetni, de az orvosok és a védőnő teljesen meghülyítettek.Az egyik szerint 8 hós kortól eheti,a másik szerint 10 hós kortól stb.

A gasztrón a gasztroenterológus meg egyenesen kioktatott, hogy kitettem a gyermekem a lisztérzékenységnek ,mivel a legújabb kutatások szerint már 4-6 hós kortól be kell vezetni a glutént.Ekkor volt 7 hónapos.

Legalább 5 féle hozzátáplálási táblázatot láttam.Sztem követhetetlen az egész:-)

2010. aug. 16. 09:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!