Mi ez a sok maradi anyuka? Ne adj ezt, ne adj azt a babádnak, ezt ne csináld azt ne csináld! Nem gondoljátok hogy ezért van az a sok beteg allergiás, bocsánat a kifejezésért kényes baba mert mindentől féltitek őket?
én allergiás vagyok, a kislányom örökölte a hajlamot. ezért nem kap pl tehéntejet, meg aprómagvasat, meg stb. merthogy kiüti, meg meghajtja stb.
ennek ellenére, nem tartom búra alatt, sarazhat, kozsolhat amit akar.
én nem gondolom magam maradinak. sőt. a tudomány legújabb trendje szerint tehéntej nem jó allergiás gyereknek ill. egy kis kosz nem árt meg sőt, használ. ezek alapján én trendi vagyok!
a kislányom meg 20 hónapos. :P
Mi kaptunk kiskorunkban mindent.Nincs semmi bajunk.Egyet fogadtam meg amikor terhes lettem:Az én gyerekem úgy és azt fog enni,amit én, az Anyja jónak lát és nem azt amit a drága anyós,kedves szomszéd és az orvos (aki havonta 1x látja) jönak lát.Én gyerekem,nálam aki jobban ismeri,annak becsókolok!11hónapos,mindent megkóstolt már,ha csak egy csipetnyit is.Ezalatt értem a gyrost,töltött káposztát is!Nem is tudnék nem adni belöle,mert ájulásig orditana.
Még egy náthánk,egy kiütésünk sem volt...Ezen nem is fogok változtatni,bárki lehurroghat érte!Személyesen és akár itt is.Nekem is van olyan anyuka a környezetemben aki megkérdezte,hogy -meg akarom ölni a gyerekem???- Miért is?Mert az életet ismertetem meg vele,nem a sok mü tartositott tápot amit elöirnak,hogy a gyártókat eltartsuk?Majd ha ök is eltartanak engem!
Ezen mindig felhúzom magam,meg azon is amikor szegény gyerek az iztelen,szagtalan mü pikotát(csak tojás nélküli) majszolja úgy,h.aggódó anyuci morzsolja a szájába pedig már 13hónapos!Na ezen kiakadok!
Én se tartozok a "maradi anyukák" közé. Azért elég érdekes, hogy most mindenki azt írja, hogy milyen bátor, meg tojik arra, mit mikortól szabad, és mégis, ahányszor olyan kérdést teszek fel, mindig le vagyok ugatva. Hát olyankor hol van ez a sok bátor anyuka?
7 hónapos a babám, és már igen, evett túrót gyümölccsel. Mégis mindenki leoltott, hogy majdhogynem kinyírom a gyerekemet!
Minden anyuka a legjobbat szeretné a gyermekének és ezt a legjobb tudása szerint teszi. Kinek mi a legjobb tudása, asszerint csinálja a dolgokat.
Téged miért zavar ez ennyire?
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy amikor ti gyerekek voltatok, nem volt ennyi hormon a bocitejben, nem volt ennyi szója a párizsiban stb-stb...
Ezt mindenki hajlamos elfelejteni.
Az értékelésből leszűrtem:
Aki a who ajánlás szerint táplál, az hülye, pedig igy kéne mindenkinek...
olcsóbb a szar bolti löttytejet adni,mint a jó minőségű tápszert megvenni 2éves korig,nah ezek a b*zi pénzsóvár , gyereken spóroló szülők a faszák...
Akik 3 hónaposan almát meg minden cart adnak, nah azok a jó szülők...hajljon a magyar, gratulálok, 20 év múlva meg itt sirtok, hogy fekélyes meg rákos a kölkötök... idióták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!