Mi ez a sok maradi anyuka? Ne adj ezt, ne adj azt a babádnak, ezt ne csináld azt ne csináld! Nem gondoljátok hogy ezért van az a sok beteg allergiás, bocsánat a kifejezésért kényes baba mert mindentől féltitek őket?
13:09es vagyok.
Én akkor is itt vagyok,amikor mindenki irogatja,hogy mit szabad és mit nem szabad adni a gyereknek.Én ezeket a válaszokat csak olvasom,mert tudom,ha reagálnék,elvesziteni a kérdés a fontosságát és mindenki azon lenne,hogy engem leugasson.Ez egy ilyen oldal.
Valaki irta,hogy a tej car,a tápszer király!
Adok a gyerekemnek tápszert,mert mit adhatnék reggel fél 6kor amikor én is ös kómás?
Nem arról van szó hogy virslivel tömjük,meg maszlaggal,de kap kóstolót.Gyümölcsöt eszik,fözeléket,zöldséget...stb.Te csak add simán a tápszert,és ne tedd fel majd itt azt a kérdést,hogy miért válogat a gyerekem,nem eszik meg semmit amit fözök stb.
Válassz egy arany középutat!A gyerekednek ezzel teszel a legtöbbet,hogy egy egészséges életet éljen.Attól még nem lesz rákos!És ha ezeket mérlegelted,azt a kérdést tedd fel magadnak,hogy te miért nem vagy idióta ha más mindenki az!
Gondolom te tökéletes vagy és azért vagy most is itt,hogy ezzel is bizonyitsd magadnak tökéletességed!!!
Ismét 13:09es vagyok.
Ja ha már a tiszta levegönél és a szmognál tartunk.Városban nöttem fel,nem a legelöröl hozta anyám a húst...29éves vagyok!Nagyanyám a réten nött fel,talán rá még igaz lenne az amiröl irtok...
Szerintem én innen le is léptem,okositsátok csak egymást szuper lehurrogók!
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de a válaszokat végig olvasva arra a következtetésre jutottam, hogy:
- sok anyuka észrevette, hogy a déli nap káros - ez egy "újabb keletű" tudományos tény (amikor én kicsi voltam, akkor csak 10-es napvédő krém volt és nem kellett bent gubbasztani 10-től du. 4-ig) - érdekes, hogy ezt el tudják fogadni, talán mert a Nap rájuk is süt és ők maguk is megbetegedhetnek?
- sok anyuka nem vesz észre, hogy a babáknak az anyatej/tápszer a legjobb 6 hónapos koráig és van egy ajánlás, amit érdemes követni hozzátáplálás terén. Ez szintén egy "újabb keletű" tudományos tény. - érdekes, hogy ezt nem tudják elfogadni, talán, mert nem ők LEHETNEK később betegek, hanem "csak" a kisbabájuk.
Juj, esküszöm én is szerettem volna már kiírni ezt a kérdést!
Az én 7 hónapos kisfiam is kapott már kóstolót pl. töltött káposztából, uborkából, néha-néha olyan dolgokból, amit csak 9-10 hónaposan lehetne adni.De ez nem azt jelenti, hogy felvágok neki egy egész sajtot, hanem ami a spagettimen van reszelve abból kap egy lereszelt darabkát.Töltött káposzta?Saját a káposzta, a paradicsom, a hús, a párom miatt épp hogy íze van, és nem etettem meg vele az egész lábast, csak 2 kiskanálnyit kapott a rizsből.Tápszert kap reggel este, pépet én készítek neki kukorica darából, már 4,5 hónapos kora óta.
Jó néha-néha megveszem a bolti tejpépet is, de csak azért mert szerintem kellene a változatosság is neki, de nincs oda érte.Abból viszont csak a Rossmanos jön be neki a többi kiüti.Kapott már krémtúrót, babapiskótát és még lehetne sorolni.
Véleményem szerint, mindenki azzal eteti a babáját, amit jónak lát ill. amit tud adni neki.Ne felejtsétek el, hogy nem mindenki tud megvenni 2-3 doboz tápszert 1 hétre, vagy ha megtudná sem enné mindig azt a baba.
És szerintem nem azért megy most itt a lepontozás, mert talán nem értünk mindenben egyet, de nem is kell mert nem vagyunk egyformák, ha nem a stílus miatt.Nem tudom honnan veszik egyesek a bátorságot ahhoz, hogy leh@lyézzék, b@nkózzák a másikat.És aztán aláírják, hogy 2-3 gyermekes anyuka vagyok.Rendben van, legyen rá büszke, hogy megszülte a gyermekeit neveli őket, és elhiszem hogy minden tőle telhetőt megtesz értük, de akkor jusson eszébe az is hogy a szavai és a viselkedése megmarad a gyermeki emlékezetében és ezt a példát fogják látni maguk előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!