Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez a sok maradi anyuka? Ne...

Mi ez a sok maradi anyuka? Ne adj ezt, ne adj azt a babádnak, ezt ne csináld azt ne csináld! Nem gondoljátok hogy ezért van az a sok beteg allergiás, bocsánat a kifejezésért kényes baba mert mindentől féltitek őket?

Figyelt kérdés
Na most lehet lehurrogni!
2010. aug. 11. 12:08
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
92%
ismét a lepontozott vagyok.igen azt felejti el mindenki, hogy amikor mi meg a szüleink gyerekek voltunk, nem volt génmódosítás, nem antibiotikumozták az állatokat,nem volt ilyen szmog stb.Akkor még volt friss levegő, a csirkék az udvaron nőttek,a tehenek meg a legelőn, és nem tápot ettek.Úgymond akkor bio dolgok voltak.De tényleg úgy látszik, hogy itt az a hülye meg maradi,aki ezeket nem felejti el
2010. aug. 11. 13:30
 22/52 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, kicsit durva voltál, de kb tényleg így van :)
2010. aug. 11. 13:30
 23/52 anonim ***** válasza:
89%

13:09es vagyok.

Én akkor is itt vagyok,amikor mindenki irogatja,hogy mit szabad és mit nem szabad adni a gyereknek.Én ezeket a válaszokat csak olvasom,mert tudom,ha reagálnék,elvesziteni a kérdés a fontosságát és mindenki azon lenne,hogy engem leugasson.Ez egy ilyen oldal.

Valaki irta,hogy a tej car,a tápszer király!

Adok a gyerekemnek tápszert,mert mit adhatnék reggel fél 6kor amikor én is ös kómás?

Nem arról van szó hogy virslivel tömjük,meg maszlaggal,de kap kóstolót.Gyümölcsöt eszik,fözeléket,zöldséget...stb.Te csak add simán a tápszert,és ne tedd fel majd itt azt a kérdést,hogy miért válogat a gyerekem,nem eszik meg semmit amit fözök stb.

Válassz egy arany középutat!A gyerekednek ezzel teszel a legtöbbet,hogy egy egészséges életet éljen.Attól még nem lesz rákos!És ha ezeket mérlegelted,azt a kérdést tedd fel magadnak,hogy te miért nem vagy idióta ha más mindenki az!

Gondolom te tökéletes vagy és azért vagy most is itt,hogy ezzel is bizonyitsd magadnak tökéletességed!!!

2010. aug. 11. 13:34
 24/52 anonim ***** válasza:
79%

Ismét 13:09es vagyok.

Ja ha már a tiszta levegönél és a szmognál tartunk.Városban nöttem fel,nem a legelöröl hozta anyám a húst...29éves vagyok!Nagyanyám a réten nött fel,talán rá még igaz lenne az amiröl irtok...

Szerintem én innen le is léptem,okositsátok csak egymást szuper lehurrogók!

2010. aug. 11. 13:40
 25/52 anonim ***** válasza:
85%
Jaj drága Anyák! Igaza van ennek is és annak is:-) A legjobban az az anyuka fogalmazta meg, aki azt írta, hogy mindenki a legjobb tudása szerint nevel! Igaza van! Mind ugyanazt akarjuk egészséges gyerekeket! Én a fiamnak tápszert adok, de adtam neki tejet is(keveset), ha eszek és kíváncsian oda jön, megkínálom. A méz evése is, akkor káros, ha pont fertőzött mézet kap a pici, de egy pici kanál méz a teába nem okoz halált:-D Viszont tápszer nélkül nem kapja meg a számára fontos tápanyagot(kivéve azok a szerencsések akik tudnak szoptatni). Régen azért kaptunk tejet, mert nem volt tápszer:-)
2010. aug. 11. 13:52
 26/52 anonim ***** válasza:
75%

Tudom, hogy nem ez a kérdés, de a válaszokat végig olvasva arra a következtetésre jutottam, hogy:

- sok anyuka észrevette, hogy a déli nap káros - ez egy "újabb keletű" tudományos tény (amikor én kicsi voltam, akkor csak 10-es napvédő krém volt és nem kellett bent gubbasztani 10-től du. 4-ig) - érdekes, hogy ezt el tudják fogadni, talán mert a Nap rájuk is süt és ők maguk is megbetegedhetnek?

- sok anyuka nem vesz észre, hogy a babáknak az anyatej/tápszer a legjobb 6 hónapos koráig és van egy ajánlás, amit érdemes követni hozzátáplálás terén. Ez szintén egy "újabb keletű" tudományos tény. - érdekes, hogy ezt nem tudják elfogadni, talán, mert nem ők LEHETNEK később betegek, hanem "csak" a kisbabájuk.

2010. aug. 11. 13:56
 27/52 anonim ***** válasza:
89%

Juj, esküszöm én is szerettem volna már kiírni ezt a kérdést!

Az én 7 hónapos kisfiam is kapott már kóstolót pl. töltött káposztából, uborkából, néha-néha olyan dolgokból, amit csak 9-10 hónaposan lehetne adni.De ez nem azt jelenti, hogy felvágok neki egy egész sajtot, hanem ami a spagettimen van reszelve abból kap egy lereszelt darabkát.Töltött káposzta?Saját a káposzta, a paradicsom, a hús, a párom miatt épp hogy íze van, és nem etettem meg vele az egész lábast, csak 2 kiskanálnyit kapott a rizsből.Tápszert kap reggel este, pépet én készítek neki kukorica darából, már 4,5 hónapos kora óta.

Jó néha-néha megveszem a bolti tejpépet is, de csak azért mert szerintem kellene a változatosság is neki, de nincs oda érte.Abból viszont csak a Rossmanos jön be neki a többi kiüti.Kapott már krémtúrót, babapiskótát és még lehetne sorolni.

Véleményem szerint, mindenki azzal eteti a babáját, amit jónak lát ill. amit tud adni neki.Ne felejtsétek el, hogy nem mindenki tud megvenni 2-3 doboz tápszert 1 hétre, vagy ha megtudná sem enné mindig azt a baba.

És szerintem nem azért megy most itt a lepontozás, mert talán nem értünk mindenben egyet, de nem is kell mert nem vagyunk egyformák, ha nem a stílus miatt.Nem tudom honnan veszik egyesek a bátorságot ahhoz, hogy leh@lyézzék, b@nkózzák a másikat.És aztán aláírják, hogy 2-3 gyermekes anyuka vagyok.Rendben van, legyen rá büszke, hogy megszülte a gyermekeit neveli őket, és elhiszem hogy minden tőle telhetőt megtesz értük, de akkor jusson eszébe az is hogy a szavai és a viselkedése megmarad a gyermeki emlékezetében és ezt a példát fogják látni maguk előtt.

2010. aug. 11. 13:59
 28/52 anonim ***** válasza:
59%
+e
2010. aug. 11. 14:00
 29/52 A kérdező kommentje:
Kedves 12:59-es válaszadó kikérem magamnak az én kisfiam 5hós 9.72kg és 76cm,nem kövér baba!és nem eszik pörköltet nokedlival!
2010. aug. 11. 14:18
 30/52 A kérdező kommentje:
Kölköd???na ezért sajnálom a gyerekedet,milyen nevelést fog kapni ha az anyja normálisan sem tud válaszolni!Nagyon lealacsonyodott a színvonala ennek az oldalnak!
2010. aug. 11. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!