Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a velemenyetek errol az...

Mi a velemenyetek errol az anyukaro?

Figyelt kérdés

A Tucsire gondolok de nem az alap szemelysege erdekel mert nem banti akarom azt h o milyen hanem kifejezetten az anyai minosege

Szerintetek nem tulajnarozas amit a gyerekkel csinal? Meg ez a rengeteg ruha meg jatek ami a gyereknek van... NEM BANTI AKAROM mondom megegyszer csak tenyleg erdwkel h ez vajon igy normalis?!

2020. nov. 25. 13:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Más is ezt csinálja a gyerekével csak nem veszi fel és rakja ki a netre
2020. nov. 25. 14:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, nem mindegy neked?

Inkább ajnározza és szeresse nonstop, minthogy a gyerek tomboljon az utcákon, játszótéren és mindenhol, meg otthon az legyen a program, hogy a tv előtt ül és 2 évesen hisztériázik az iPadért. Egyetlen gyerekük, még jó, hogy minden szeretetével szereti. De látszik a kislányon, hogy rendbe van a szénája és foglalkozva van vele. Inkább ilyen lenne minden anyuka, mint a szokásos "lesz__rom, mit csinál a gyerekem és hogy hisztériázik éppen, a sorozat/Facebook fontosabb".

A cuccok meg... Hát Istenem, szerintem sokan hasonló árkategóriájú/stílusú ruhákat adnának a gyerekeikre, ha megengedhetnék maguknak és mások sem azért veszik a gagyi minőségű Sinsayt, meg Pepco-t, mert az lenne az etalon a babaruhák terén.

Én is megvettem a drágább babaruhát már 56-os mérettől kezdve, mert az sokkal jobban tetszett, tapintásra is jobb volt. Egyetlen gyerekünk van, nem fogok rajta spórolni és olyan holmikat venni, amik nem tetszenek, csak azért, mert azok éppen olcsóbbak.

2020. nov. 25. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!