Miért "szörnyűlködik" és "jaj, szegényezik" szinte mindenki, ha egy 1 év körüli gyereknek bölcsibe kell menni?
Szia!
Ne foglalkozz senkinek a véleményével.
A magyarok hozzáállása pont azért ilyen a bölcsire és a 2 éves gyes-re mert hozzá vannak szokva hogy 3 évig itthon lehetnek a gyerekkel.
Semmi baja nem lesz a gyereknek a bölcsiben.
szia!
Régen kötelező volt fél év után visszamenni dolgozni. Ilyen szoptatási szüneteket kaptak, anyukám mesélte , hogy az ő anyjánál is ez volt.
Én azt mondom: A pénz számít ezekben az időkben, nem mindenki kap 150 ezret GYed-re.
Én is mielőbb visszamegyek dolizni, de nem csak a pénz miatt, hanem azért mert itthon kezdek bedepisedni. Nálunk nagyi fog vigyázni a gyerkőcre (ha összejön), de senkit nem ítélek el, mert nem tud a családnak miből főzni és kénytelen elmenni dolgozni....
Hagyd már,nincs abban semmi rossz,amit csinálsz.
Nem teheti meg mindenki,hogy 3 évig otthon üljön,mire vissza kell menni dolgozni,addigra meg már szüli is a következőt,hogy még 3 évig ne kelljen dolgozni és így tovább.......
Nem lesz semmi a baja a gyereknek,meg neked se.Legalább nem lesz időd otthon megpókhálósodni :)
Ez valami reflex, hogy mindenki így áll hozzá. Sajnálják a gyereket, hogy nem tud anyuval lenni, amíg csak lehet...
Én is büszke voltam mindig magamra, hogy nem voltam bölcsis, de így, 1 éves babával már én is belátom, a bölcsi nem véletlenül van. Jó az, kell az, pénz is kell. A gyerek megy hazamegy, és ugyanúgy a szülei közt van. :)
utolsó,ez nem biztos,hogy a bölcsi miatt van
fogd fel,hogy valakinek nincs más lehetősége és nincs mit mérlegre tenni
nem kell beléhoznod a rossz érzést,nem ezt kérte
Szia!
Az én fiam 16 hónapos lesz amikor bölcsibe szoktatom és nálunk is ugyanez a helyzet. Ne foglalkozz velük, a ti életetek, mindenki a sajátjában legyen okos.
Azzal nem értek egyet hogy a bölcsi mennyi egészség károsodást okozhat. Rendben hogy közösségben hamarabb elkap valamit a kicsi, de például hogy lehet azt kivédeni hogy a nagy tesó ne hozza haza az oviból-suliból?
No,mit kellett oly gyorsan lepontozni?
Magadra ismertél? ;P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!