Mi legyen a kisfiam neve? Most várjuk az első kisfiunkat, akinél nem tudjuk eldönteni a nevét. melyik hangzik legjobban?: Korbács Ábel Korbács Beniel Korbács Ármin?
Figyelt kérdés
melyik hangzik legjobban?:
Korbács Ábel
Korbács Beniel
Korbács Ármin?
Most várjuk az első kisfiunkat, akinél nem tudjuk eldönteni a nevét.
ma 09:48
1/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem egyik se. Ha tényleg ez a vezetéknév, keressetek mást. Az Ábelnél és az Árminnál sok a két á egymás után, a Beniel meg idegen a nagyon magyar vezetéknévhez.
2/14 anonim válasza:
Nekem ezek közül az Ármin tetszik a legjobban. Az Ábel is szép, a Beniel nekem nagyon “idegen”, ilyen erős hangzású vezetéknévvel fura szerintem
3/14 anonim válasza:
Egyik se,de csak mert mindegyikhez egy nem kedvelt ismerősöm kapcsolódik😅
Ha valaszti kéne akkor Ármin.
Nekem a személyes az Armand
5/14 anonim válasza:
Személyes kedvencem és választani kéne akart lenni🤣
7/14 anonim válasza:
Szerintem az legyen, amelyikhez a szívetek húz, ugyanis nem lesz olyan név, ami mindenkinek tetszik a környezetetekben. Önmagában egyik név sem olyan rossz, talán az Ábel a legjobb, de nem passzol a vezetéknévhez annyira.
8/14 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik igazán, de talán az Ábel a legnormalisabb
9/14 anonim válasza:
Ábel.
A Beniel egyáltalán nem tetszik; az ÁRminnál meg nekem van róla neg élményem, volt egy átok rossz kölyök anno az utcában, aki összetörte a bringámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!