Vélemények az Ármin névröl?
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 21:19
1/16 anonim válasza:
Van Buuren jut eszembe rola. Szeretem a zenejet, de nem adnam ezt a nevet a gyerekemnek :)
2/16 anonim válasza:
Tetszik, de mostanság nagyon gyakori név lett, mi azért nem választottuk.
3/16 anonim válasza:
Gyönyörű.
Noel is elég gyakori minden 2dik kisfiu mi is azért tavolodtunk el a noeltol.
Armin azert kevesebb
5/16 anonim válasza:
Volt egy Ármin nevű barátom még egyetem alatt, aki csúnyán kics.szett velem. Mindig ő jut az eszembe a név hallatán, úgyhogy nem adnám. Plusz nekem is kicsit femininnek hangzik.
6/16 anonim válasza:
Nekem egy virág jut róla eszembe (tudom, hogy nem azt jelenti, laza asszociáció), ezért nem adnám egy fiúnak.
7/16 anonim válasza:
Nagyon lányos és gyakoribb, mint a Bence.
8/16 anonim válasza:
Most már kezdem megszokni, de elsőre furcsa volt. Pár éve találkoztam ezzel a névvel. HR osztályon dolgozom toborzás területen, nézegettem a beérkezett önéletrajzokat, és az egyiik jelentkező Ármin volt. Ciki vagy nem, a kollégákat kérdeztem, hogy nőre, vagy férfira számítsak, ha felhívom. Egy huszonpár éves, frissdiplomás fiú volt a vonal másik végén. Én nem adnám a gyerekemnek. nem azért mert nem szép, mert végülis az, de úgy gondolom, sok kellemetlenséget okozhat a gyerek életében a kissé nőies hangzása.
10/16 anonim válasza:
Volt egy pasim az edző teremben, a párom előtt 2 évvel.
Iszonyat jó pasi volt.
Szval mindig jó pasi jut eszembe erről a névről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!