Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi legyen a kisfiam neve?...

Mi legyen a kisfiam neve? Most várjuk az első kisfiunkat, akinél nem tudjuk eldönteni a nevét. melyik hangzik legjobban?: Korbács Ábel Korbács Beniel Korbács Ármin?

Figyelt kérdés

melyik hangzik legjobban?:

Korbács Ábel

Korbács Beniel

Korbács Ármin?

Most várjuk az első kisfiunkat, akinél nem tudjuk eldönteni a nevét.

febr. 13. 09:48
1 2 3
 11/29 harebell ***** válasza:
85%

Ábel vagy Ármin

De szerintem is valami más jobban illene a vezetéknévhez hangzásra.

febr. 13. 11:21
 12/29 anonim ***** válasza:
67%
Ezek közül Ábel vagy Ármin.
febr. 13. 11:26
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
A Beniel nagyon gáz név. A Korbács mellé az Ármin nem hangzik jól. Az Ábel elmegy
febr. 13. 13:25
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
Mást kellene nézni és ne á-val kezdődjön. A beniel nagyon gáz. Most hallottam először, de azt ne adjátok szerintem.
febr. 13. 13:31
 15/29 anonim ***** válasza:
Ábel.
febr. 13. 15:05
 16/29 anonim ***** válasza:

Ábel.

Az Ármin egyre tucatabb manapság, a Beniel meg szörnyűséges. Helyette jobb a Benjámin, Benedek.

febr. 13. 15:29
 17/29 anonim ***** válasza:

Beniel nekem picit kisebbségi, óvodában legalább 8 gyerek lesz Beninek becézve, de ha nektek ez nem élvez prioritást,hogy mennyire gyakori akkor ez nyilván nem is számít, nem rossz,talán nekem még olyan erőltetett névnek tűnik.

Nekem az Ármin tetszik a legjobban és szerintem a vezetéknévhez is passzol.

febr. 13. 17:19
 18/29 anonim ***** válasza:
Pffu bakker,nagyon rossz hangzasu mind. Ki akarsz szurni vele? Nem erzed milyen rossz kimondani mindet?
febr. 13. 17:38
 19/29 anonim ***** válasza:
Á betűvel semmiképpen ne kezdődjön, iszonyatosan rossz hangzása van. A Beniel meg borzasztóan csúnya név. Még keresgéljetek, több száz név közül biztosan lesz legalább egy, ami tetszik, szép név és jól passzol a vezetéknévhez.
febr. 13. 17:42
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Az Ábel szép név. Az Ármin nekem nem tetszik, de annyira nem is rossz. A Beniel max valami nagyobb fajta kutyához illene.
febr. 13. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!