Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran "passzoljátok...

Milyen gyakran "passzoljátok le" másnak a babát?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran vigyáz rá valaki más, és mennyi időre? Elő szokott fordulni, hogy akár egy-két teljes napra is, vagy csak néhány órára bízzátok másra?
2020. okt. 23. 09:04
1 2 3
 21/29 Derjaderja ***** válasza:
38%

Én élőben nem kapok ívet szerencsére senkitől. De nem is értem, mért lenne probléma, ha vki massal is van egy baba.

Meg a baby sitter valakinek ilyen vörös posztó. Nem értem azt se.

2020. okt. 23. 14:27
 22/29 anonim ***** válasza:
83%
21: a szitter szerintem azért zavar sokakat, mert egyrészt nálunk nincs hagyománya és rossz az idegenekbe vetett bizalom (pedig egy fizetett szitter lehet előbb fogja betartani az utasításokat, mint egy önjáró "én is felneveltem pár gyereket" nagymama), másrészt egy szitter relatíve drága, így sokan sznobságnak meg rongyrázásnak tartják, és egyszerűen irigyek, hogy más meg tudja fizetni és meg meri lépni.
2020. okt. 23. 14:38
 23/29 A kérdező kommentje:
Ne offoljátok már szét a kérdést légyszi. A kérdésre válaszoljatok, ezeket az ítélkezős hülyeségeket ne itt beszéljétek meg.
2020. okt. 23. 14:42
 24/29 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, inkább örülj hogy pörgetjük a témát, nagyjából mindenféle választ kaptál... a szakdogához meg ne itt végezz felmérést, nem lesz reprezentatív.
2020. okt. 23. 14:59
 25/29 Derjaderja ***** válasza:
89%
Igen, egyrészt igazad van, az offolassal, másrészt itt azért elég sok szempont van, a számok magukban semmitmondók. Pl valakinek párja sincs de az anyja segít. Másrészt a "baba" életkora se mindegy. De Te tudod.
2020. okt. 23. 15:05
 26/29 A kérdező kommentje:

Örülök a válaszoknak :) Csak nem szeretnék itt is erről az ítélkezésről olvasni, bőven van elég ebben a gyerekvállalás topikban.

Főként 6 hónap alatti babák esetében érdekel, hogy mennyit bízzatok/bíztátok őket másra.

2020. okt. 23. 15:10
 27/29 anonim ***** válasza:
88%
Akkor írd ki úgy és tedd hozzá, hogy tápszeres, mert anyatejesnél nem megy olyan könnyen az a lepasszolás akkor sem, ha muszáj.
2020. okt. 23. 15:24
 28/29 Derjaderja ***** válasza:
83%
Igen, nem a Te hibad, de valahogy szűrnie kellene az oldalnak, hogy ha egy kerdésre tartalmilag korrekt vàlaszt ad vki, akkor ne pontozzák már ízlés vagy vélemény különbség miatt.
2020. okt. 23. 15:25
 29/29 anonim ***** válasza:
Csak az apjával hagytam eddig a 11 hónap alatt. Nagyszülők nem foglalkoznak vele sajnos, a dédikre meg nem bízom, 85+ évesek. Más rokon nincs a közelben, a barátainknak meg hóttig elég a saját gyerekük, vagy nincs nekik és nem értenek hozzá.
2020. okt. 23. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!