Mennyi idősen és hová vittétek először kirándulni, nyaralni a babátokat?
Nemtudom ilyesmire gondoltál-e de mi 7hónaposan voltunk először strandon. 20perc pancsi az új és ezért baromi érdekesnek tartott felfújhatósülőkéjében. Nagyon élvezte. Utánna a parton felfedezte a füvet amit addig életében nem tapicskolt s folyton megakarta enni :D
Bevásárolni is szeret, hogy új tárgyakat (műanyag, nemtörékenyt) tapizhat.
De egy virágoskertben, arbolétumban is imádnák a nézelődést.
huh!
sok helyen voltunk már:
6 hósan nyiregyházi állatkertben
8 hósan magyarországi 3 napos országjárás és Ópusztaszer
9 hósan balatoni leruccanás
ezek voltak amig kicsi volt.
Szia!
A mi kislányunk még nem volt 3 hónapos amikor elmentünk nyaralni. A barátainkkal mentünk, és a lány szülei és tesója is ott volt.Az ő kislányuk 5 ötés volt akkor.
Egy bányató mellé mentünk egy családi házat béreltünk ki Gyékényesen. A fiúk sokat horgásztak, nagyokat kajáltunk. Voltunk strandon, a kislányunk sokat nézelődött (fákat, embereket), bár a strandon hamar elnyomta a moraj:) persze a vízbe még nem vittük be. Amikor elaludt én napoztam és olvasgattam mellette. Sokat sétáltunk is vele.
Semmi gond nem volt, nagyon szép emlék, kár lett volna kihagyni.
Persze minden attól függ, mennyi idős a babád, de minden korosztály élvezi sztem a levegőváltozást, pancsolást, homokozást, az újdonságot!
Remélem segítettem, további szép nyarat!
Szia
3 hetes volt az első gyerekünk, mikor elmentünk a Mátrába egy egynapos kirándulásra.
kb 2 órás volt az út.
1 évesen elmentünk egy hétre egerbe nyaralni, olyan helyre, ahol volt wellnes részleg, nagyon jól éreztük magunkat.
Mikor megszületett a kislányunk, a nagyobbik 2,5 éves volt.
hónapos volt a kislányunk, Szilvásváradra mentünk el 3 napra.
Szinte végig aludt a kicsi, biztosan a friss levegő.
A nagyobbik meg jött-ment, szintén kipurcant délre, majd estére is.
előző vagyok
jav:
3 hónapos volt a kislányunk......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!