Én reagálom túl? (Anyós)
Mikor jutunk túl ezen? Mikor értik meg végre az anyák, hogy a saját gyereküket úgy gondozzák ahogyan nekik jó? Miért nem hisznek magukban? Miért kell egy anyának megkérdőjeleznie önmagát más miatt?
Az istenért. Szültél egy gyereket. Tiszteld már annyira önmagad, hogy kiállsz magadért!
Nálunk anyum szokta mondani ezt a ,,ne vedd ölbe egyszerre, mert sose tudod letenni" mondatot.Meghallgattam és aztán csináltam ahogy én akartam.Nem lett ölbebaba és ezt utólag ő is látja, elismeri.Nekik is ezt mondogatták állandóan szerintem ezért mondta az embernek.
A tej olyan, hogy mondhatod, hogy mama nincs annyi tejem ,hogy lefagyasszam épp csak elég.Arra úgysem lehet azt mondani, hogy de mert akkor is.
Ha eddig nem volt problémád az anyósoddal, ha jól kijöttök akkor ezeket csak túlreagálod valószínűleg, mert úgy érzed kritika feléd, holott csak a saját tapasztalatait próbálja átadni.Nyilván benne meg sem fordul, hogy te ezt rosszul éled meg, negatívnak vagy kritikának érzed, mert jó kapcsolatot ápoltok.
Az igaz, hogy szülés után az ember jobban ugrik mindenre. Teljesen ártatlan mondat is lehet, hogy ő lefagyasztotta a tejet, simán lehet, hogy beszélget, nem arra utal, hogy te szar vagy, mert nincs elegendő mennyiség lefagyasztani, csak téged zavar, hogy nincs, ezért ezt hallod ki belőle.
Ha azt mondod valakinek, vettél egy üveg szilvalekvárt, ő meg ezt válaszolja két napja vett egy baracklekvárt, akkor az sértés? Leszólja a lekvárodat? Nem hiszem, csak beszélget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!