Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fiú babák tényleg sugárban...

A fiú babák tényleg sugárban össze-vissza pisilnek mint a vígjátékokban? Nektek volt ilyen durva történésetek a kisfiatokkal?

Figyelt kérdés

2020. aug. 8. 17:19
1 2
 1/15 anonim válasza:
47%

Igen, most a nagy melegben a fiam pucéran fekszik a hátán a teraszon.

Volt már, hogy egyszercsak felállt a fütyi és dzsüü! lőtte a pisit a levegőbe :D

2020. aug. 8. 17:31
 2/15 anonim ***** válasza:
75%

Előfordul, ha épp nincs rajtuk a pelus.

Az én kisfiamnál az volt a legdurvább, amikor kibontva feküdt a pelenkázón, fölé volt hajolva a nagylányom, és átlőtt a kukacra terített konyhai törlőn a lány arcába.

2020. aug. 8. 17:36
 3/15 anonim ***** válasza:
98%

Nekem kétszer is arcon pisilte magát.

Ilyen vízhatlan a nappaliban lévő pelenkázó, és minden oldalán van kerete, abból egyszer medencét csinált.

De majdnem lefosta egyszer a falat is.

Már óvatosabban pelenkázok, csak a tobbi családtaggal történik baleset, mert ők a pucér babával játszanak pelenkázás közben, én meg már rutinosként csak akkor ha van rajta új, vagy mielőtt levettem a régit 🤷

2020. aug. 8. 17:50
 4/15 anonim ***** válasza:
98%
2-3 hónapos koráig igen. Egyszer a kiságyban pelenkáztam és sugárban lepisilte az apja vállát, aki a mellettünk lévő fotelben ült.
2020. aug. 8. 18:06
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
2x kezdett el pisilni mikor levettem róla a pelenkát (az első hetekben), gyorsan rátettem ami a kezem ügyébe került aztán ennyi
2020. aug. 8. 18:26
 6/15 anonim ***** válasza:
70%

Nekem abban a pillanatban hogy megszületett, rögtön lepisilte a szülésznőt. Nagyon aranyosnak tartottam akkor ezt :)

De amugy tudnak "vicces" helyzetek lenni. A kisfiam mellkason, karon is pisilte már magát egy pelenkacsere alatt.

2020. aug. 8. 20:05
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Fiam anno húsvét előtt 1 héttel született. Húsvét hétfő reggelén (már otthon) ő volt az első "locsolkodóm". Mikor felkeltünk, az első reggeli peluscsere alkalmából telibe pisilt.
2020. aug. 8. 20:42
 8/15 anonim ***** válasza:
73%

A fiam bő 2 év alatt míg pelenkás volt sosem csinált ilyet. A 2 hónapos lányom már a fél családot megszentelte pisivel kakival egyaránt.

A fiamnál azóta vannak gondok mióta tanul állva pisilni, na az katasztrófa, sőt ő művésze a biliből/WC-ből ülve kipisilésnek is.

2020. aug. 8. 20:53
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

Igaz, nekem lányom van. De csípőszűrésen, így is sikerült nyakon pisilnie speiccelve, az orvost.

Hiába jeleztem, hogy nem jó ötlet úgy fordítani, ahogy tette.

(Bár a stílusa miatt, utólag úgy voltam vele, hogy meg is érdemelte 😂.)

2020. aug. 8. 20:57
 10/15 anonim ***** válasza:
55%

Sosem, pedig vàrtam, hogy lesz ilyen, valahogy sosem pisilt csupaszon, se pelenkázásnál, se kádban, se mikor az ágyon volt.

Szoptattam csak. Valahogy mindig a pelenkába sikerült, amikor ráadtam, olyan volt, hogy annyit pisilt, hogy kifolyt a pelenkából elárasztva mindent.

2020. aug. 9. 07:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!