Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fiú babák tényleg sugárban...

A fiú babák tényleg sugárban össze-vissza pisilnek mint a vígjátékokban? Nektek volt ilyen durva történésetek a kisfiatokkal?

Figyelt kérdés

2020. aug. 8. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul igen. Orosz rulett pucér babával játszani a pelenkázón 😅
2020. aug. 9. 09:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, az első 1-2 hónapban a lányoknál is. :)
2020. nov. 25. 10:37
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Előfordult az első pár hónapban, ahogy a pocakját friss levegő érte, vagy meghallotta a vízcsobogást fürdetés előtt, azonnal pisilt, megszentelt párszor minket, meg magát is ☺️

Egyszer a doktornénit is sikerült lepisilni 😂hát na, miért nem vigyázott jobban 😅

2020. nov. 25. 10:46
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Engem a pici lányom fosott végig a pelenkázóról :).
2020. nov. 25. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első gyerek lány, szóval eszembe sem jutott, hogy lehet ilyen. Emlékszem, amikor a fiamat kibontottam, és elszüttyögtem miközben pucér volt, és arcon pisilte magát. Aztán nem értette mi történt és keservesen elkezdett sírni. Csúnya dolog volt, de jót röhögtem rajta.
2020. nov. 25. 20:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!