Titeket is felkerestek a Berényi Fotó és Reklám Studióból?
Figyelt kérdés
Állítólag a Kórházba amikor kaptuk a Kismama csomagot onnan tudják az elérhetőségemet.A babámat fényképeznék le, és tennék be katalógusba, ahonnan a cégek válogatnak reklámokhoz babákat.Van valami tapasztalatotok róla?2010. aug. 3. 09:22
11/32 anonim válasza:
Szia! Majd írd meg légyszíves, ha átverés volt, hátha akkor többen megússzák.
12/32 A kérdező kommentje:
Rendben van, amint hazaértük, megírom.De akkor fejbelövöm magamat, az biztos :(
2010. aug. 3. 10:13
13/32 A kérdező kommentje:
Na jó, egy hatalmas pofonnal beérem:)
2010. aug. 3. 10:13
15/32 A kérdező kommentje:
Székesfehérvár
2010. aug. 3. 10:28
16/32 anonim válasza:
Én is kíváncsi leszek, hogy mit mondanak. De akkor sejted, hogy a megadott címen van-e ilyen fotóstúdió, hisz Szfvár nem olyan nagy város, nem? Ha van, akkor még igaz is lehet.
17/32 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem ismerem azt a környéket, ezért akarok elmenni oda.Szerintem van, mert gondolhatta a hapsi, hogy egy fehérvári azonnal rájön,hogy nincs is ilyen fotóstúdió a Sziget utcában...Ezért gondolom van, de az nem jelenti, hogy ők jöttek házalni...
2010. aug. 3. 10:36
18/32 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is járt, én ismerem őket, mert nálunk (baranya-megye) ők fotóznak szinte mindenhol. Én előre kifizettem 15.000-t, mert most félevesen lesz fotó, egyévesen és kétévesen. Most jönnek aug.-ba, de júl 19.-én jött volna, csak azt lemondtuk, mert elutaztunk. Bízz bennük, nem kamu, tök jó képeket csinálnak (láttam ismerőseimnél), már várom, hogy jöjjenek:)
19/32 A kérdező kommentje:
Komolyan?Na felkelt a babám, eszünk gyorsan és elindulunk, legalább meglesz a mai adag sétánk.Most már nagyon kiváncsi vagyok:)
2010. aug. 3. 10:59
20/32 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok,mire jutottál...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!