Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket is felkerestek a...

Titeket is felkerestek a Berényi Fotó és Reklám Studióból?

Figyelt kérdés
Állítólag a Kórházba amikor kaptuk a Kismama csomagot onnan tudják az elérhetőségemet.A babámat fényképeznék le, és tennék be katalógusba, ahonnan a cégek válogatnak reklámokhoz babákat.Van valami tapasztalatotok róla?
2010. aug. 3. 09:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
No mi volt?? Mesélj!!
2010. aug. 3. 18:13
 22/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap már nem volt sajna időm gép elé ülni:(

Na szóval 99 %, hogy kamu.Az üzletet nem találtam meg a Sziget u. 15 alatt, a telefonszám amit megadtak élő, de tegnap se meg ma se veszik fel.A maradék 1 %, hogy én voltam olyan balfék, hogy nem találtam meg a boltot....

A védőnőt már felhívtam, értestik majd az anyukákat.

Máshol még hol lehet bejelentést tenni?A rendőrség foglalkozik ezzel?

2010. aug. 4. 08:43
 23/32 anonim ***** válasza:
húú, köszi hogy írtál. sajnálom nagyon!!
2010. aug. 4. 12:54
 24/32 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen, ez volt a tanulópénz számomra....Azért a ma estére és a holnap délelőttre kiváncsi vagyok, mert elvileg ma este hívnak, hogy akkor a holnap délelőtt jó-e a fotózáshoz.Lehet, hogy holnap jönnek a maradék 5000-et kicsalni:)
2010. aug. 4. 13:11
 25/32 anonim ***** válasza:
Hát lehet. Majd még azért mesélj mindenképp. És mi van azzal a válaszolóval, aki azt írta, hogy nekik megcsinálták a képeket?
2010. aug. 4. 14:25
 26/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én írtam (baranya megye), hogy nem kamu.

Jobban megnéztem, bocsi, de ez nem a Berényi fotó, hanem a Baby Color Riport Foto ( Bp, Ferencz krt 36).

Ezek járják az országot, ez a központ, Pécsen is van kirendeltség. Bocsi mégegyszer, azt hittem ezek azok. Sajnálom, ha kamu és átvertek, vigyázni kell ezekkel. Én tök megbíztam bennük, mert én hallottam ezekről, de akkor szerencse, hogy nem mások jöttek, mert elhittem volna....nem is gondolnám, hogy ilyennel átverik az anyukákat, bunkók!!!!!!

2010. aug. 4. 15:14
 27/32 A kérdező kommentje:

Holnap még mindenképpen írok.De ugy döntöttem, ha jönnek véletlenül fotózni, akkor nem engedem be őket.Inkább usszon 5000 forintom, minthogy nagyobb baj legyen.Arra is gondoltam, hogy valóban fényképeznének is, de miután kifizettem a maradék pénzt és elmennek, többet nem hallok róluk, követelhetném az ajándék képeket:)Látták, hogy bepalizható vagyok, így megpróbálhatnak még a maradék 5000-et kicsikarni tőlem.Tényleg nagyon hitelesen adta elő a hapsi, annyi kivetnivaló a szerződésben, hogy nincs rajta pecsét, furcsa, hogy freemailes az e-mail címük.Mert azért egy komolyabb cégnek van normális e-mail címe:)És honlapja is:)De a neten semmit nem találtam róluk.És azóta se veszik fel a telefont.

Szóval Csajok legyetek elővigyázatosak!Azt hittem eddig, hogy csak az idős embereket próbálják palira venni de ugy látszik az anyukákat is :(

2010. aug. 4. 15:54
 28/32 anonim ***** válasza:
Na mentek ma?mi volt???
2010. aug. 5. 16:51
 29/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most már biztos, hogy átverés volt.Szerda este nem telefonáltak, és csütörtökön délelőtt nem jöttek.Most döbbentem rá, hogy milyen világban is élünk...remélem az első és utolsó pofáraesésem volt:)

2010. aug. 6. 08:25
 30/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Én eddig csak olvastam a történetet! Nagyon sajnálom, hogy így átvertek, ugyanakkor nagyon köszönöm, hogy megosztottad a történetet, hátha neked köszönhetően kevesebb anyukát sikerül átverniük!

2010. aug. 6. 08:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!