Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a választott...

Mit gondoltok a választott neveinkről?

Figyelt kérdés
Kovács Linett, Kovács Kornél :) tudom mindenkinek más a szép, de valahogy ezekbe lettünk "szerelmesek".

2020. júl. 17. 17:48
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Az a hisztériás csúnya nő :D Jajjj :D de legalább ezek szerint lesznek iker unokáim :D Jó csak vicc volt :D
2020. júl. 17. 20:57
 32/40 anonim ***** válasza:
81%
Az én fiam is Kornél, a lányom Abigél. Nekem a Linett nem tetszik annyira, de szerintem teljesen vállalható. :) mikor fog érkezni a baba?
2020. júl. 17. 21:57
 33/40 anonim ***** válasza:
81%

A Kovács Kornél nekem nagyon tetszik, a Kovács Linett kevésbé - de még így is jó névnek tartom. Nem udvariaskodásból írom, így is gondolom.

Ha én választanék, még az is lehet, hogy a Kornélt megtartanám fiú-névnek. Lánykának a Villőt választanám.

2020. júl. 17. 22:23
 34/40 Derjaderja ***** válasza:
73%

Nekem se tetszik a Linett. Még a Karolinát lehet Lininek becézni, bár a Kovács Karolina is furcsa kicsit.

Ha a Lizi is jó, akkor lehet Kovács Eliza, Kovács Liza vagy Kovács Aliz is.

Vagy Kovács Lívia (Livi) vagy Kovács Lídia (Lidi).

2020. júl. 17. 22:24
 35/40 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem meg a Linett jó hozzá. Az Abigél, Karolina nem szép név. Ne hallgass rájuk.
2020. júl. 18. 05:34
 36/40 anonim ***** válasza:
46%

A Kristóf és a Kornél olyan nevek, amiket nem kell becézni, úgy szépek, ahogy vannak. Kár őket elrontani lyen Kori meg Krisi becézéssel...

Amúgy felénk is Krisztinek becézik a Krisztiánt, nekem ez teljesen normális becézés volt, aztán mondták páran, hogy az "lánynév" :D

2020. júl. 18. 12:47
 37/40 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, legalábbis gondolom csajok. Nem a hallgatás nem hallgatás, mert marad ez a változat, baba 1,5 hónap múlva jön :) minden elő van készítve. Van Lívia, Liza 2, Eiza és Lídia is :) Jó mi? Szép is a nagy család :D Jut is, marad is.
2020. júl. 18. 21:29
 38/40 anonim ***** válasza:
46%
Linett? Olyan mint egy intim betét neve.Biztos hogy nem adnám! A Kornél még elmegy bár nekem az sem tetszik.
2020. júl. 20. 11:22
 39/40 anonim válasza:
73%
a LINETT szép,a Kornél nekem sem tetszik
2020. aug. 6. 01:09
 40/40 A kérdező kommentje:
A nagymamám azt mondta neki tetszik és ki tudja mondani is :D Jajjjj csajok :D ez mindennél többet ért.
2020. aug. 6. 07:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!