Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a választott...

Mit gondoltok a választott neveinkről?

Figyelt kérdés
Kovács Linett, Kovács Kornél :) tudom mindenkinek más a szép, de valahogy ezekbe lettünk "szerelmesek".

2020. júl. 17. 17:48
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Képzeljétek van egy felnőtt 40-es férfi ismerősöm, házas és Krisztián a neve, a szülei meg a testvérei Krisztinek, Krisztikének hívják :O és van egy kisfiú ismerősöm, aki Martin és Mártinak becézik :O csak nekem szörnyű?
2020. júl. 17. 19:11
 22/40 anonim ***** válasza:
#21 nem csak neked 😵
2020. júl. 17. 19:23
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik a Linett önmagában, de nekem kissé elüt a vezeteknevtol, a Linett idegen hangzású (számomra), a Kovács pedig nagyon gyakori, atlagos.

A Kornél pedig jó választás szerintem. Valami hasonlóan “ismertebb” lány nevet választanék.

2020. júl. 17. 19:28
 24/40 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem mindkettő jó, normális, hordható név, pedig nem annyira ízlésem.

Árpád, Ambrus, Bulcsú, Jakab, Nándor, Anikó, Ildikó, Lenke, Luca, Veronika, Virág... jutottak most eszembe, de nagyon sok név megy hozzá.

Szerintem olvasd végig az MTA listáját, és mivel gyakori a vezetéknév, érdemes egy statisztikát is megnézni, ne legyen a top 100-ban a korosztályában. Ugyanakkor szerintem is a nem "tájidegen" nevek illenek hozzá.

2020. júl. 17. 19:48
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
A Linett nekem is idegen hangzasu, a Kovacshoz szerintem nem illik. Ehhez sokkal "magyarosabb" nevet valsztanek. Azert tettem idezojelbe, h nem az osmagyarra vagy a magyar eredeture gondolok, hanem ami hangzasilag magyarosabb. Nekem ez kicsit a Kovacs Dzsenifer kategoria. A Kornel viszont szerintem jo es passzol.
2020. júl. 17. 19:55
 26/40 A kérdező kommentje:
Jajjj hányszor elolvastam a listát :) a jelentéseket, a rezgészámokat, az eredetet, aztán mindet letojva választottunk inkább, mert fentiből van pl. Nándor, Anikó, Veronika 2, Virág, Kira, és szinte fel se tudnám sorolni :D de pl. Linett nem tetszett, és gondoltam beleélem magam, hogy bennem csajszi van, akkor az milyen lesz, ha megszületik :D és olyan Linisnek képzeltem el. Kornélt pedig olyan sötét hajú, férfias fiatal embernek, aki határozott kiállású, mint a férjem <3 áááááááá már annyira várom ! de megszeretgetem :)
2020. júl. 17. 19:59
 27/40 anonim ***** válasza:
79%
Nekem fiúnévben az Erik az örök favorit. Lánynál az Ivett.
2020. júl. 17. 20:44
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Kovács Kornélt ismerek, jó arc

A Linettről nekem a született feleségek ugrik be, ami gáz.

2020. júl. 17. 20:46
 29/40 A kérdező kommentje:
Erik nálunk is volt, csak a Kovács Eriket kimondva olyan Cseri :D A született feleségeket nem néztem. Melyik nő volt az? Így kb tudom kik vannak benne kinézetre :D
2020. júl. 17. 20:48
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Szőke, rövidhajú, ikerfiai voltak.
2020. júl. 17. 20:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!