Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azok az anyukák, akik kisbabáv...

Azok az anyukák, akik kisbabával vannak otthon, miért panadzkodnak folyton, hogy semmire sincs idejük?

Figyelt kérdés

Itt a gyakorin is ezt olvasom mindig, ezért nem mosnak hajat, nincs otthon rend, volt aki azt is kiírta ide, hogy átöltözni se tud, lebukott pólóban megy a boltba🤷‍♀️

Nem provokatív kérdésnek szánom, tényleg érdekel, mióta itthon vagyok a babámmal, nagyobb rend van, mint amikor dolgoztam és folyton későn értem haza fáradtan, edzeni is szoktam és pihenni is.

Ha minden nap takarít vki, akkor max 2 óra egy egész lakás mindennel együtt. Ennyit azért alszik egy baba még. Megszakításokkal sokszor, de mindig sikerül a házimunka, van mosógép, mosogatógép, porszívó stb.

És van ám apuka is, ő is babázik sokat, addig belefér simán egy fürdő vagy egy futás kint.

Aki még pólót se tud cserélni és fürdeni sincs ideje, ott mi van a háttérben? Nincs apuka?

2020. júl. 3. 11:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:

Nem azért "passzolom le" este mert fáradt vagyok. Miért olyan elképzelhetetlen, hogy az én férjem SZERET a saját kisfiával időt tölteni? Konkrétan alig várja hogy hazaérjen és babázhasson, nem nyűg hanem értékes idő. Bocs, hogy én nem olyan vagyok mint ti, hogy oda nem adnátok a gyereket a saját apjának se, aztán meg csodálkoztok, hogy miért nincs el mással a gyerek, csak ölben tud aludni meg cicin, hát gondolom ez is kozrejátszik! Mi együtt vállaltunk babát, tudatosan, és együtt babázunk.

Sajnálom azokat, akik számára ez furcsa, meg az is, ha a gyereket EGYÜTT gondozza egy pár és nem csak az anya.

2020. júl. 4. 09:59
 62/71 anonim ***** válasza:
89%
Írtam, hogy én szerencsés vagyok, mert nekem segített a párom, közös vállakozásban is dolgozunk, úgyhogy nálunk még többet is kivett, hogyha nagyon bezanzulnék mentem egy kicsit én áruért stb., hogy kicsit éljem a felnőtt életem is. Viszont van, ahol apának olyan a munkája, hogy későn ér haza, esetleg csak hétvégén vagy szimplán el tud lenni vele, de ha nyűgős nem tud vele mit kezdeni, amíg pici. Én soha senkire egy rossz szót nem mondtam volna, nemhogy kérdést írjak ki, magamat fényezve és több oldal után is értetlenkedjek.
2020. júl. 4. 10:10
 63/71 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon elküldenélek bizonyos helyekre, hogy a felmenőiddel létesítsd szexuális kapcsolatot, csak az nem tetszene bizonyos embereknek.

Szerinted a kézbe szoktattam a babát? Heteket volt a kórházban, ha akartam se tudtam volna ehhez szoktatni. Ez életkori sajátosság és kinövik a babák amikor megér az idegrendszerük. Örülj hogy a tiédnek nem kellett erre az érésre várni.

A férjem messzemenően beszáll, de ha órákon át, minden kedves szó és nyugtatás ellenére is sír a baba az ölében akkor mit csináljak? Hagyjam sírni?

Végtelenül öntelt, buta, és korlátolt vagy.

Mindenki ellened van kb. Nem tűnt fel? Fordítva ülsz a lovon.

2020. júl. 4. 10:35
 64/71 anonim ***** válasza:
93%
Azert mert amikor a gyerek alszik napkozben szivesebben doglok a kanapen azok utan h egesz ejjel cirkuszolt mintsem hogy nekialljak takaritani v fozni. En nagyon figyelek h apolt es csinaos legyen itthon is a ferjem miatt meg persze magam miatt is de az h fozzek takaritsak... hat nem. Akkor megpusztulnek a faradtsagtol
2020. júl. 4. 10:37
 65/71 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként el tudjátok hinni a kérdezőnek, hogy nála minden rendben, akkor nem itt szídna random embereket és kényszeresen közölné, hogy nála minden rendben. Nálunk a sógornőm volt ilyen, mindenkit megszólt, ők voltak a tökéletesek, pedig aztán volt probléma náluk is, csak könnyebb volt a saját baja helyett a másokéval foglalkozni.
2020. júl. 4. 10:50
 66/71 anonim ***** válasza:
94%
Köszönjük kérdező, hogy elmesélted mennyire ügyes vagy! Gratulálunk, gondolom ezért írtad le... Képzeld, azért más is képes erre, nem csak te. Viszont az rettenetesen szánalmas, ahogy dicsekszel ezzel.
2020. júl. 4. 10:59
 67/71 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de imádom a hozzád hasonló EQ minusz huszárokat, akik idejönnek sz.rérzést generálni másokban, hogy egy icipicit boldogabbak legyenek a tök hétköznapi életükben.

Az én babám mindenkinél nyűglődött, beleértve engem is, az apját is, meg szó szerint mindenkit. A jobb az volt, ha csak nyöszörgött, de ha csak kicsit nem tetszett neki valami, akkor visítva ordított, hergelte magát és majd belefulladt a bömbölésbe. Aludni nem igazán aludt, én azt se értem, hogy maradt életben ilyen kevés alvás mellett, bár azaz időszak nekem egy egybefüggő zombulás volt, nem emlékszem semmire, totál kész voltam. Persze én is elindítottam mosást, meg igyekeztem karban tartani a lakást, főzni néha, de elég irritáló ezt úgy, hogy a nap 24 órájában heti 7 nap nyávog, sír és visít a füledbe egy csecsemő, akinek édesmindegy mit produkálsz, nem nyugszik meg semmitől. Énekeltem, dúdoltam, ringattam, szoptattam, nem szoptattam, simogattam, beszéltem neki, bújtam hozzá, mindent kipróbáltam, hogy mitől érezné jól magát, de nem érezte jól magát semmitől. És persze az orvos rámondta, hogy tök normális különben, majd kinövi.

Végülis tényleg kinőtte, de abban az időszakban én sem voltam tiptop anyu, szuper lakással, szuper étellel, aki tündéri mosollyal várja haza a férjét, hogy jajj szívem itt a kedvenc főztöd, pont volt rá időm a kedvenc sorozatom után. És ha valaki szerint csak nem akartam eléggé, akkor annyit tudok mondani:

OK

2020. júl. 4. 11:40
 68/71 anonim ***** válasza:
100%

Ha a màsodik babàd hasfàjòs lesz, meghallgatnàlak a tèmàròl mègegyszer. A lànyom 3 hònapon keresztül 5+ òràt orditott a hasfàjàstòl, max 13 òràt aludt egy nap fèl òràkban.

Aztàn ezt elvàgtàk ès màr csak a 3 òràs altatàsokkal szenvedtünk, hogy utàna 30 perc mùlva felkeljen.

Èrzelmileg ès fizikàlisan is a padlòn voltam, kupi is volt. Mosatlan is volt a hajam, de a boltba nem jutottam le, mert nrm lehetett elhagyni a lakàst a lànyommal.

2020. júl. 4. 12:57
 69/71 anonim ***** válasza:
100%

61.

Tudjuk kérdező, hohy nem azért passzolod le, mert fáradt vagy, mivel írtad, hogy délután alszol a gyerekeddel és éjszaka a férjed kell hozzá és alapjáraton nyugis, elvan magában babád van, így kipihent lehetsz.

2020. júl. 4. 13:36
 70/71 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol azzal ki hogy néz ki? Vannak igénytelen, zsíros hajú nők akiknek nincs gyerekük. Ők nem piszkálják a csőrödet? Ja hogy ide jöttél beállítani magad szipi-szupi anyukának. Gratulálok hozzá!
2020. júl. 4. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!