Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kaptam egy lehetőséget,...

Kaptam egy lehetőséget, szerinted bírni fogom ezt baba mellett otthon?

Figyelt kérdés
Varrógéppel dolgozhatok otthon,de rendes cégnél. Még nem tudom mennyi munka lesz meg fizetés,valaki jártas ebben? És ha nyáron megszületik a babám,tudom mellette csinálni? Vagy mennyi idős koråban lesz ez problémás,ha közben otthon leszek vele?
2020. máj. 10. 09:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem gyerek mellett kb. annyit lehet dolgozni, amennyi időt valaki a szülőkön kívül vigyáz rá (bölcsi, bébiszitter).
2020. máj. 10. 09:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mivel semmi konkrétumot nem tudsz, hogy lehetne erre válaszolni?

Leginkább a munkamennyiségtől függ, utána attól hogy milyen "babát dob a gép", mennyi segítséged lesz.

Nagyobbik gyerekemmel az első 4 hónap nagyon hektikus volt, keveset aludt, azt is csak rajtam mellen..

Kisebbik jobb alvó, de ha nem lett volna mellette ott a nagy, akkor se tudtam volna kb. 1 éves koráig sok időt egyben munkára fordítani, mert sokszor keveset szunyált (normális).

1 éves korától egyben aludt 1,5-2 órát. Na azt lehetett volna esetleg munkára fordítani.

2020. máj. 10. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Én ezt biztos nem merném bevállalni. Lövésed sincs még, milyen babát dob neked a gép. De még ha eszik-alszik típusút is, ahogy egyre nagyobb, egyre kevesebbet fog aludni, és egy totyogó mellett tutira nem fogsz tudni órákig a gépnél ülni, ha ébren van, mert kamikáze üzemmódba fog váltani.
2020. máj. 10. 10:15
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Gyerekfüggő

Lányom mellett most sem 2 éves

Fiam 2 hónapos, simán

2020. máj. 10. 10:24
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Anagy 5 éves, főzni alig tudok mellette. A kicsi 6hónapos, mellette simán dolgoznék. De a karantén miatt a nagy is itthon van, így nem tudok.
2020. máj. 10. 11:51
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
Akik főzni sem tudnak gyerek mellett, valamit rosszul csinálnak. Ne rájuk hallgass.
2020. máj. 10. 12:00
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

6-os mirol beszelsz? Ha valakinek olyan a babaja, hogy 1 percet sincs el egyedul az, hogy fozzon? Mondjuk ha hiaba rakod magad melle fozes kozben ugy sincs el 10 percnel tobbet? Kepzeld vannak ilyen babak akiket folyton szorakoztatni kell es tobbemberesek. Neked biztos konnyu babat dobott a gep...vagy nincs gyereked.

Kedves kerdezo. En nem vallanam igy elore. Nem tudhatod milyen lesz babaval az elet. En pl nem tudnek a 6 honaposom mellett dolgozni.

2020. máj. 10. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
6os: tanulj meg magyarul, te anyád gyöngye. Mondom "alig".
2020. máj. 10. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Bennem több kérdés is felmerült.Egyrészt tudsz varrni vagy most tanulnád? Készrevarrást, összeállítást vagy csak egy egy műveletet kellene csinálnod adott alkatrészeken?Van e géped vagy adnak azt is? Van hely ahol nyugiba ellehettek akár a babával na meg a géppel?

Ha most tanulnál varrni ,akkor szerintem engedd el a lehetőséget.Kivéve ha 2 darab anyagot kell endlizővel végigvarrni, vagy sima öltéssel, mert azt nem atomfizika megcsinálni még kezdőként sem.De ha komolyabb bonyolultabb műveleteket is most kell tanulnod, akkor azért nem gondolom, hogy pont az első babázós hónapokban lenne ez optimális meg könnyen megoldható.

Én amúgy csináltam baba mellett.Éjjel keveset aludt a hasfájósság miatt és a gépen el volt mellettem.Engem meg megnyugtatott a varrás.Viszont most így 2 éves korára ez nem egy egyszerű történet, viszont mögöttem van 10 éves rutin így sok dolog már csukott szemmel is megy és megoldom.Ha nagyon szeretnéd vállalni akkor esetleg beszéld meg a céggel, hogy szülés után 1-2 hónapot hagyjanak neked.Hátha rugalmasan tudják ezt a helyzetet kezelni.Én az első hónapban nem ültem gép mellé egyszer sem.

2020. máj. 10. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nah az ilyenek miatt, mint a 6-os esnek kétségbe anyàk, hogy valamit rosszul csinálnak.

Gyerek és gyerek egészen más!

Lányommal is mindent megcsináltam, igaz nèha vért izzadtam miatta..

Most 2-vel is megoldom.

De teljesen magamba fordultam sokáig, néha még most is, hogy mások tanulnak, lediplomáznak gyerek mellett.

Itt is kiírogatják, hogy ki mit csinál, mert unatkozik.. vagy milyen hobbim lett gyerek mellett.

Nem értettem, hogy hogyan lehet valaki annyira összeszedett, hol jut ideje.. stb.

Már látom..

A fiamnak 1-2 napja van rosszabb, de az is olyan,mint a lányom legjobb napja volt.

Pedig sosem panaszkodtam miatta sem..

Anyatejesek voltak pedig 100%-ban..

Ha csak a kicsi lenne, akkor megváltoztam volna a világot

2020. máj. 10. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!