Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kaptam egy lehetőséget,...

Kaptam egy lehetőséget, szerinted bírni fogom ezt baba mellett otthon?

Figyelt kérdés
Varrógéppel dolgozhatok otthon,de rendes cégnél. Még nem tudom mennyi munka lesz meg fizetés,valaki jártas ebben? És ha nyáron megszületik a babám,tudom mellette csinálni? Vagy mennyi idős koråban lesz ez problémás,ha közben otthon leszek vele?
2020. máj. 10. 09:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elkezd forogni a baba (6 hó), onnantól kezdve jobban figyelni kell rá, mert nagy lesz a mozgásigénye, egyre többet játszik, nem teheted kiságyba, nem zárhatod be. Így max. akkor lesz időd másra, ha alszik vagy ha más vigyáz rá.

Egyébként meg visszatérve a világot megváltó anyukákra, múltkor volt szerencsém ilyen anyukával egy helyen tartózkodni, olyan volt, mint aki belőtte magát, a gyerekekre figyelt is meg nem is, de inkább nem, akik randalíroztak, én párszor rájuk szóltam volna. Na, az ilyen anyukáknak van ideje

2020. máj. 10. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Babától függ. Én mindkettő mellől dolgoztam. Az egyik mellett rengeteg időm volt, mert este 7-től reggel 7-ig aludt és délután is 2-3 órát kb. nagycsoportos koráig. A másik 2-3 óránként kelt 3 éves koráig és két évesen már délután sem aludt.
2020. máj. 10. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!