Milyen vitaminokat szedtek, miben változtattatok az étrendeteken?
Sziasztok!
Tegnap csináltam 3 tesztet és ma reggel is. Az összes teszt 2 csíkos lett, és egy hete késik a havim. Szóval sanszos a baba 🌝
Szeretnék tőletek tanácsot kérni, hogy milyen vitaminokat ajánlotok illetve az étrendet hogy kellene megváltoztatni. Első gyermekem szóval teljesen tanácstalan vagyok a témában. Minden tanácsot szívesen olvasok. Nagyon köszönöm! Orvoshoz vagy a jövő héten vagy utána héten tudok csak menni munka miatt.
Mindent így csináltam mint azelőtt. Kivéve hogy a napi 5 kávét lecsökkentettem 2re (délelőtt és délután) és kisebb adagra.
Mivel főzök és nem járunk a családdal folyton mekizni, semmiben nem kellett változtatnom.
Jelenleg az Elevit első trimeszteres vitaminját szedem, valaki a Femibiont szereti.
Gratulálok a babához :)
(Egy majdnem 6 hetes kismama.)
Első vagyok. Bocsi kiegészíteném, hogy mellőzd a nyers dolgokat. Nyers hal, hús (steak), tojás. Zöldséget gyümölcsöt mindig mosd meg alaposan. No alkohol, drog, cigi és energiaital 😄
Tehát pár példa: nem javasolt a tiramisu, a házi majonéz, steak, sushi. Ha mégis ennél ezekből, akkor sem lesz feltétlenül bajod, csak nagyobb az esély hogy egyszer belenyúlsz pl egy szalmonellába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!