Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lesz könnyebb egy babával?

Mikor lesz könnyebb egy babával?

Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányom és egész nap a szoptatás, ringatás, nyugtatás megy, majd éjjel ugyanaz. Mindenki azt mondta, félév után könnyebb lesz, de nem érzem. Nektek mikor lett könnyebb? Kell egy év? Vagy mikor végre bölcsibe mehet?
2020. jún. 14. 11:24
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
18-as- ezt én is megkérdezem magamtól minden egyes nap. Leginkább túlélem, mert visszacsinálni nem tudom.
2020. jún. 17. 07:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok.

Én is mindig reméltem, vártam valamit. Ha majd elmúlik a hasfájás... (Ami amúgy nem is volt, csak kapásból ráfogták a kórházban, én meg elhittem.) Ha majd beindul a mozgásfejlődés, képes lesz helyet is változtatni, el tud indulni felfedezni... Ha majd már jól beszél... Ha majd az összes foga kinn lesz... Ha nem lesz több szeparációs szorongás, ha majd lecseng a dackorszak... (Jelentem, mindkettő túl korán kezdődött, és nem múlt el.) Ha majd rendesen beszokott az oviba... Na, valahol itt adtam fel végleg, bár már korábban is gyanús volt, hogy esetünkben semmi nem hoz könnyebbséget, soha. Rettegek a kamaszkortól.

Tudom, ez nem biztató. De nekem rengeteget jelentett volna, ha ilyen tapasztalattal is találkozok, nem pedig az folyik a csapból is, hogy majd ekkor meg akkor, én meg várok kétségbeesetten, ugyanakkor reménykedve, aztán mindig újra és újra csak csalódok. Ennél sokkal jobb lett volna, ha már az elején közlik velem, hogy megszívtam, kössem fel a gatyám, mert mindig ilyen lesz, ő sosem lesz álombaba és -gyerek. És hogy teljesen természetes, ha nehezen viselem, ha sz.rul érzem magam miatta, senki nem mosolyogna derűsen az én helyemben.

2020. jún. 17. 09:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Amugy akik igy jártak, hogy nehez jellemű a baba, terhesség kozben sejtettétek? Ha tudtatok volna, hogy ilyen elvetetitek?
2020. jún. 17. 11:25
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

21, miért, visszacsinalnad?

Amúgy egyszerű, ha már nagyobb lesz, nemet mondasz neki, nem is szabad akkor már állandóan kiszolgálni mert a fejedre nő.

2020. jún. 17. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!