Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lesz könnyebb egy babával?

Mikor lesz könnyebb egy babával?

Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányom és egész nap a szoptatás, ringatás, nyugtatás megy, majd éjjel ugyanaz. Mindenki azt mondta, félév után könnyebb lesz, de nem érzem. Nektek mikor lett könnyebb? Kell egy év? Vagy mikor végre bölcsibe mehet?
2020. jún. 14. 11:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Hát az enyém is olyan mint a 10-es gyereke. 1 éves múlt, de soha nem volt olyan,hogy csak úgy el van magába. Mindig ott kellett lenni mellette. Kicsiként hányásig sírta magát, most hogy nagyobb már a nadrágomat is tépi sírás közben. Egyszerűen nincs el egyedül, csak ha ott vagyok mellette. Főzni nem is főzök mert csak a kínlódás megy. Vannak ilyen meg olyan babák, nem egyformák.
2020. jún. 14. 13:40
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy a 10 és 12-es írja! Egyszerűen nem hiszem el, hogy még mindig vannak bezzeganyák, akik megvannak róla győződve hogy ők milyen szuperül csinálják, és az ő érdemük, hogy a baba/gyerek elvan egyedül is.
2020. jún. 14. 13:58
 13/24 anonim ***** válasza:
89%

7es vagyok.

Ja, volt, aki konkrétan hülyének nézett, mert az egy hónapos gyerekem csak kézben volt el, ha nem evett vagy aludt. Bezzeg az ő egy hónaposa elvan a pihenoszekben!! :D

2020. jún. 14. 14:05
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
7 éves és még mindig nem könnyű, pedig nem volt ölben folyton. Ő ilyen. A tesója 1,5éves lesz, vele könnyű. Ő a nyugis gyerekünk, a nagy a pörgős. A kicsi mindenevő, sokszor erti, hogy nem szabad, viszonylag jól alszik nappal és szuperul éjjel. A fogzás az, amit megszenvedünk. A nagy válogatós, most épp egy igen akaratos, önállósodasi korszakban. Nehéz, és nem is hiszem, hogy könnyebb lesz. De nem bánom, én vállaltam mindkettőt. Könnyebb talán akkor lesz, ha már kirepülnek a családi fészekből.
2020. jún. 14. 14:10
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom ha felnôtt és elköltözött, akkor könnyebb lesz egy hangyányival. Remélem. Nagyon remélem, hogy akkor már könnyebb lesz. Vagy legkésôbb akkor, ha már lapátolják rám a földet. Talán ott már békén hagynak majd 3 egész percre.
2020. jún. 14. 17:33
 16/24 A kérdező kommentje:
Ő születése óta folyton igényelte,hogy ölben legyen, sokat szopizik, azzal tudja magát elaltatni, megnyugtatni. Nem tudtam sírni hagyni, és ha elmentem mellőle, akkor keresett. Szerencsére többen vannak a környezetemben akik foglalkoznak vele, de ő ilyen, ezt igényli. Valahogy remélem, ha elkezd járni, beszélni, felfedezi a világot, akkor könnyebb lesz
2020. jún. 15. 07:35
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
7-es vagyok. Nem tudom minek kell lepontozni, csak a kérdésre válaszoltam. Az én babám is nagyon szeret kézben lenni, két hónapig én sem tudtam letenni. Én konkrétan szoktattam az egyedüllétre. Minden nap leraktam a szőnyegre játékokkal, és elmentem onnan, csinálni valamit. Az elején elvolt egy percet. Aztán kettőt. Aztán hármat. Nekem sem rögtön lett ilyen... Most már tíz perce a lelógó vizilóval beszélget... de persze ehhez az is kell, hogy amikor meg kell neki a társaság, akkor megadom neki. Ugyanúgy játszok vele én is, de neki is van saját játékideje.
2020. jún. 15. 10:31
 18/24 anonim ***** válasza:
72%
Nem vitaszításként, hanem őszinte kivancsisággal kérdezem, hogy mi értelme a gyereknek ha konkrétan mindig csak ujabb problémákat, aggodalmat és fáradtságot okoz ráadásul hálátlan ?
2020. jún. 16. 15:32
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Húúú utolsó húzz innen... Hogy a francba lehet már ilyet kérdezni.
2020. jún. 16. 17:21
 20/24 A kérdező kommentje:
7-es/ biztos nagyon ügyes vagy, az én babám az nem tudtam, pedig MINDENT MEGPRÓBÁLTAM, KIPRÓBÁLTAM. Ezért kérdeztem, hogy mikor lesz könnyebb, aztán itt is irják/írjatok, hogy elrontottam, rosszul szoktattam. Ennél az a válasz is sokkal segítöbb volt, hogy igazából soha. Lassan már én is így látom, minden reményem elvesztettem, hogy valaha nekem is lehet olyan életem, amiben nem a gyerek körül ugrálok és kiszolgálok.
2020. jún. 17. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!