Hogyan lehetne több türelmem a kisfiamhoz?
Hasonló cipőben járok/jártam. Nekem semmi más nem segített, mint hogy az "idegesítő" tényezők egy részét kizártam, a kérdőjeles dolgokra pontot tettem. Még így is akad szép számmal olyan problémám, ami megoldásra vár, illetve olyan tényhelyzetek, amiket nem tudok befolyásolni, de az előbbieket rangsoroltam, az utóbbiakra meg próbálok minél kevesebbet gondolni.
Az enyém kb. 5 hónapja "tűri" a kirohanásaimat, bár én inkább az apján vezetem le, s vele próbálok az apja helyett is türelmes lenni. Néha persze nálam is elszakad a cérna.
Biztos vagyok benne, hogy neki sem tesz jót az, amiben épp vagyunk. Az, hogy ő ebből minél kevesebbet érezzen, az anyukák, tehát a mi feladatunk elérni. Próbáld meg ne előtte megbeszélni a pároddal vagy mással a problémákat, ne veszekedjetek előtte. Ha a nem szabadra nem hallgat, mond el neki mit szabad. Azaz tereld el a figyelmét valami más, számára sokkal izgalmasabb dologgal. Az se baj, ha nyakig saras, vizes stb. lesz ettől a sokkal izgalmasabb dologtól, csak a veszélyes helyzetektől vond el, na meg nem utolsó sorban te is megnyugszol, hogy "elvan", ha csak két percig is, a gyerek.
szedj magnéziumot! kicsit nyugtatja az összegubancolódott idegeket...
emiatt nem lesz semmi baja a gyerekednek, gondolom nem egész nap üvöltesz és nem ütöd-vágod!
Nem ütöm vágom,meg nem egésznap ordítozom vele,csak előfordul,és nem mindennap.
A magnézium nem segített.Orvosi utasításra,meg xanaxot kaptam,de attol meg olyan vagyok mint egy hulla,az meg már sok.
Második vagyok. Menj vissza az orvoshoz, s jelezd, hogy valószínűleg kisebb adagra lenne szükséged az adott gyógyszerből vagy próbáljatok ki valami mást. Ugye szakorvoshoz jársz(nem tudom, mit írhat fel háziorvos, s mint csak szakorvos, de a háziorvos általában belgyógyász, s csak a receptfelírásig jut, terápiát nem folytat)? Akkor kérd meg, hogy ha kell havonta, kéthavonta szánja rád az az egy-két órát, s beszéltesse ki veled a problémákat. Nekem sokat segített, mert igenis rá tud úgy dolgokra kérdezni, hogy rögtön más megvilágításban látni azt. Ettől még az adott probléma nem oldódik meg, de rávezet, sőt inkább te magad vezetted rá saját magad, hogy hogy is lehet az adott gödörből kikecmeregni.
Ha gondolod, írj privátot.
én magnéziumot szedek. nekem az apjával vannak elhúzódó párkapcslati gondok, már hetek óta nem is beszélünk :(((
nagyon rossz. de én mindig arra gondolok, hogy a kislányom (19 hónapos) nem tehet róla, és neki egy vidám anyukára van szüksége. nagyon nehéz tettetni előtte, hogy minden rendben van bennem, de muszáj. néha én is ingerlékenyebb vagyok. egy-eyg kirohanástól nem lesz bajuk sztem, ha általában kedvesek, megértőek, szeretetteljesek vagyunk velük.
Nekem is voltak ilyen gondjaim,kipróbáltam a magnéziumot a B6 vitamint,de minden órában kellett volna 1.
Ami viszont bevált,hogy elmentem 4 órában dolgozni. 13 hónapos a lányom,de amióta dolgozom nem kell szednem semmit,és még ideges sem voltam azóta soha.
Nehéz volt itthon hagyni az elején,de semmi baja nem származik ebböl
Söt,csak jobb mindkettönknek.
Ha van rá lehetöséged,csak ajänlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!