Az baj ha a 15-16 hónapos gyereket még nem érdeklik igazán más gyerek?
Nagyon okos kisfiú, nyitott is. Az ismerősökkel barátságos, az idegenektől most már fél de benne van a kiváncsiság is. A gyerekeket megnézi de semmi egyéb, integet nekik ha megkérem.
Most a koronavírus miatt amúgy is be voltunk zárva 2 hónapra és pont mikor kezdtünk játszótérre járni akkoriban jöttek a szigorítások. Igaz kis településen élünk, ahol mindenki kertes házban lakik, ezért amúgy sincsenek sokan a játszótéren. Sokszor tök üres🤷🏻♀️
Mikor kellene hogy odamenjen, érdeklődjön? Ilyesmik..
Szia Utolsó!
Nagy véletlen hogy beléptem ide, a kérdés is jó régi, nem is emlékeztem hogy ilyenekkel foglalkoztam :D
A kisfiam 5,5 éves már, semmi baja. Nem tudom mikor kezdték el érdekelni a gyerekek, de azt tudom hogy 1,5-2 éves korától kb azt kellett figyelni hogy hol nincs gyerek, mert mindenkire (idegen gyerekekre is) totál rátapadt és ezt azért legtöbbször el szerettük volna kerülni😅
Amugy makk egészséges, nagyon nyitott, nagyon okos, nagyon könnyen barátkozós gyerek. Kb első perctől a mai napig magától mindenkinek bàtran, hangosan köszön, stb. Gyerekkel egy perc alatt összebarátkozik a játszón, strandon, bàrhol, oviban is sok a barátja. Igaz (!) most már gátlása is egyre több van, vannak helyzetek amikor inkább visszahúzódik , de ez abszolút normális szerintem már ebben a korban. Szóval szuper klassz kis gyerek, emiatt nem hiszem hogy okod lenne aggódni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!