Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj az ha valaki bimbóvé...

Miért baj az ha valaki bimbóvédővel szoptatja végig a gyermekét?

Figyelt kérdés
Hiszen a lényeg az anyatejcsi nem? És hogy szopizik. Nem cumisüvegből kapja. A bimbóvédővel is kiszívja a ciciből és szépen gyarapszik a kisbaba.
2010. júl. 26. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem baj egyáltalán :)

De tényleg cumi zavart okozHAT. Nem okoz mindig, de okozhat. Pont,mint a cumisüveg is, 10-ből 9 gyerek szépen szopik mellette, de az én lányom pl cumizavaros lett, és nem is sikerült visszaszoktatni a szopira, így 4 hóig szopott csak :(

A kisebb ezért nem kapott cumisüveget, és szerencsére bimbóvédő se kellett. Amikor nagyon korán jöttek a fogai, akkor azért előkészítettem, hogy be kell vetnem, szóval nem vagyok ellene ám, de örülök, hogy nem kellett :)

A lényeg, ha neked és a babának jó, akkor semmi sem baj :)

2010. júl. 26. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem baj. Egy csomó minden van a szoptatásról itt

[link]

és millió féleképpen lehet jól csinálni, ha neked bimbóvédővel jó, akkor úgy jó.

2010. júl. 26. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
11 hetes a lányom, kezdettől fogva védővel szopizik. Nem is szeretném elhagyni, bár kicsit macerás, de hozzá lehet edződni. Nem cumizavaros, pedig volt néha, hogy üvegből kapott tápszer pótlást, két különböző cumija is van, felváltva adjuk neki.
2010. júl. 26. 14:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a megnyugtatást. Anyós szólt be, közölte hogy elszartam a gyerek szoptatását.

De mostmár sokkal jobban érzem magam, így hogy ilyen sokan hasonló helyzetben voltatok - vagytok.

Mi vizet szoktunk adni aventes cumisüvegből. De a kórházban a csecsemősök tápszert is adtak neki olyan cumisüvegből amit totál ledugtak a torkán és csak úgy folyt belőle a cucc szegény gyerek nem is tudott volna mást csinálni csak nyelni... azt mondták az aventes rossz mert azt nehezen tudják szívni.

Én nem nagyon tudom mi az a cumizavar, de utánajárok majd.

Köszönöm mégegyszer mindenkinek!

2010. júl. 27. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!