Miért baj az ha valaki bimbóvédővel szoptatja végig a gyermekét?
Nem baj egyáltalán :)
De tényleg cumi zavart okozHAT. Nem okoz mindig, de okozhat. Pont,mint a cumisüveg is, 10-ből 9 gyerek szépen szopik mellette, de az én lányom pl cumizavaros lett, és nem is sikerült visszaszoktatni a szopira, így 4 hóig szopott csak :(
A kisebb ezért nem kapott cumisüveget, és szerencsére bimbóvédő se kellett. Amikor nagyon korán jöttek a fogai, akkor azért előkészítettem, hogy be kell vetnem, szóval nem vagyok ellene ám, de örülök, hogy nem kellett :)
A lényeg, ha neked és a babának jó, akkor semmi sem baj :)
Nem baj. Egy csomó minden van a szoptatásról itt
és millió féleképpen lehet jól csinálni, ha neked bimbóvédővel jó, akkor úgy jó.
Köszönöm mindenkinek a megnyugtatást. Anyós szólt be, közölte hogy elszartam a gyerek szoptatását.
De mostmár sokkal jobban érzem magam, így hogy ilyen sokan hasonló helyzetben voltatok - vagytok.
Mi vizet szoktunk adni aventes cumisüvegből. De a kórházban a csecsemősök tápszert is adtak neki olyan cumisüvegből amit totál ledugtak a torkán és csak úgy folyt belőle a cucc szegény gyerek nem is tudott volna mást csinálni csak nyelni... azt mondták az aventes rossz mert azt nehezen tudják szívni.
Én nem nagyon tudom mi az a cumizavar, de utánajárok majd.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!