Babalátogatóba üres kézzel?
Szerintetek illik elmenni babalátogatóba üres kézzel? És most nem Adamo hinta szintű dolgokra gondolok, de mondjuk lehet venni 1500 forintért pár csomag popsi törlőt, meg mondjuk az anyukának 1 kg gyümölcsöt ennyiből. A példa kedvéért írtam csak ezeket, hogy nem muszáj drága dolgot, csak a szándék.
Csak azért mert az egyik ismerősöm eljött 9 hónapos már amúgy is a baba, és semmit nem hozott, szó szerint semmit.
És nekem ez olyan fura. Főleg, hogy mi elég sokat segítettünk nekik mindenben, meg adtunk nekik egy csomó meg ilyesmi. Ők annyira soha semmit. De hogy még babalátogatóba is eljönnek teljesen üres kézzel, ez nekem annyira fura. Nem is a dolog, a szándék.
Pedig épp most jön nekik is a gyerek, fel is akartam ajálani nekik, hogy tonnaszámra Next, Gap stb babaruhákat oda tudom adni, de ezek után inkább álljanak a szekrényben.. És nem szegények, mielőtt valaki írná, hogy biztos nincs pénz. Nagyon is jól állnak anyagilag, semmivel nincs nekünk se több mint nekik.
Vagy csak én gondolom úgy, hogy nem illik üres kézzel menni pláne egy babához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!