Van aki 2 hónapos korában elkezdte a hozzátáplálást? Tápszeres a babóm de nem elég tápláló neki
Hát akkor beszélj szerintem a gyerekorvossal.
Én nem tudom........az én kicsikém 4 hónapos lesz, de még most sem tervezem elkezdeni. Elképzelhetetlennek tartom, hogy a kanálból egyen. Mindent lök ki a szájából.
Egy élete lesz még a kajálásra.
Ők még olyan picikék. Tej híján marad a tápszer.
Szerintem nagyon korán van még neki.
Remélhetőleg tényleg nincs. Nagyon-nagyon korai. Van sokféle tápszer, ha a mostani nem jó, váltani kell, de ne itt beszéld meg az anyukákkal, hanem a gyerekorvossal egyeztess.
Egyébként miből gondolod, hogy nem elég tápláló neki a tápszer? Nem hízik? Vagy sokat enne? Lehet, hogy néha csak szomjas, vagy a testi közelségre vágyik (gondolom etetés közben magadhoz húzod.)
Vna...pl én. Nem tudott szopizni, nem volt tejem. Tápit utálta...és a tanácsadáson mondták, (doki, védőnő) h nyugodta kóstoltathatom az alma levét...apránként. Kb 4 hónaposan az alma volt a fő tápláléka, és persze a tejpép, na meg a tápszer, de azt csal alvó helyzetben volt hajlandó elfogyasztani. Ma már 6 éves, nem igazán szeret enni, nagyon válogatós, de gyönyörű, sosem beteg, tele van energiával.
de a helyedben dokit kérdeznék meg...mindenképp, csak ha ő javasolja. Önállóan ne kezdj bele ilyesmibe.
Azóta van már egy kisfiam is, ő tudott szopizni, 7 hónapig, nála 8 hósan jött csak az alma. Ma már 11 hós, és mindent megeszik amit mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!