Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vessek véget a szoptatásnak?

Hogy vessek véget a szoptatásnak?

Figyelt kérdés
Már nem szeretnék szoptatni,gyakran begyullad a mellem is.Lányom 2 éves és 4-szer szoptatok még.
2010. júl. 15. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem váltsd ki ezeket az alkalmakat is most már rendes kajával, mondjuk heti egy kajálást, így egy hónap alatt átálltok a rendes étkezésre.
2010. júl. 15. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Szép lassan hagyd el a szoptatásokat, először etesd meg kicsit, és utána szoptasd meg, és egyre több kaját, kevesebb szopit adj. Szép lassan így kiválthatsz egy étkezést. Adj neki tehéntejet reggel meg este, szép lassan azt is kiválthatod, ha még nem kapott.
2010. júl. 15. 09:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Eszik ő rendesen minden étkezéskor,de velem alszik és ébredéskor rögtön kéri,úgy alszik el és napközben is legalább kétszer,ha olyanja van.
2010. júl. 15. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Pár hét alatt le tudod szoktatni. Mondd azt neki, hogy elfogyott, sajnos nincs több és helyette adj tejitalt vagy tejet vagy kakaót vagy valami hasonlót.

13 hónaposan sem volt könnyű, pont ezért (is) szoktattam akkortájt le.

Legyél erős nagyon, mert hiszti az lesz.

2010. júl. 15. 09:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi,és az esti elalváskor?
2010. júl. 15. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is adj neki tejitalt, vagy hasonlót. Akár azt is mondhatod, hogy anyatejcsi, csak mivel ő nagylány, már áttöltötted neki a pohárba, mert olyan ügyes, hogy már abból is tud inni. Így talán nem érzi azt, hogy "elvetted tőle".
2010. júl. 15. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Tejital/tápszer/tej.

Az én fiamnak a 3. fajta bejött, azóta imádja.

Csak ne add fel, ha az első fajtát nem issza meg.

A tejet a mai napig utálja, nem issza.

Próbálgass.

2010. júl. 15. 10:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Remélem,el tud aludni a pohárral,mert cumisüveg és cumi nincs itthon.Nem fog kialakulni tejpangás,mert félek,ha nem szoptatok,akkor begyullad újra a mellem.
2010. júl. 15. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!