Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az egyik mellemben elapadt a...

Az egyik mellemben elapadt a tej. Fél melles szoptatásnak lesz valami hátránya?

Figyelt kérdés
8.5 hónapos a fiam, de a fogzás miatt abbahagyta a szopit. Most már, hogy kint vannak a fogak, újra szeretne szopni, de már az egyikből nem tud... :( Nem indul be a leadó reflex. A másik mellem "működik" még. Lesz ennek valami egészségügyi vagy esztétikai hátránya?
2010. aug. 14. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne, 8,5 hós a fiam,jobb mellből szopcsizik, balt fejem, de látszik a különbség! A bal feleakkora mint a jobb! Mennyi ideje próbálkozol visszahozni a tejet?
2010. aug. 14. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem szinte mire hazajöhettünk a kórházból elapadt az egyik mellemben a tej. Utána még 2 hónapig tudtam szoptatni a másikból a kislányomat. Egészégügyi hátránya nem lett, de az a mellem, amiből szoptatni tudtam, nagyobb maradt, és jobban lóg, mint a másik. Azt mondják, h nem is lehet látni, de én felülről látom, és ez éppen elég! :)
2010. aug. 14. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam 16 hónapig szopott, az egyik mellem kb féléves korában elapadt ( valahogy abban mindig is kevesebb volt, meg nem is tudott belőle jól szopizni, és utána a tesók sem, ők is inkább a jobb cicimen csüngtek)

Egészségügyi hátrányt nem igazán értem, mire gondolsz, mi lehetne? nem lett belőle, sem nekem, sem neki,

Esztétikailag, naja, három gyerket szoptattam, ennek megelelően néznek ki a "tejeszacskók" :-) Amelyikből szoptattam, az picit valóban nagyobb, de nem feltűnő.

3 gyerekes

2010. aug. 14. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:

13 hónapos koráig fél mellből szoptattam a fiamat.

Elég volt neki az a mennyiség.

Az a cicim nagyobb és üresebben lógósabb lett a végére.

2010. aug. 14. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mindkét mellböl egy ideig szoptattam,de a jobb mindig kapósabb volt:) Több volt benne,könnyebben jött,a balra csak rácuppant 1-2percre és annyi,de azért volt abban is.Amikor kezdett apadni,a bal pikk-pakk üres lett,mig a jobb nem.Próbáltam volna legalább abban visszacsiholni,de csak nyúztam,nyúztam...csak nem akart.Ez látszik is.A jobb folyamatosan tele volt,ennek fügvényében puhább,zacsisabb,de nem nagyobb.
2010. aug. 14. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:

kislányom 16 hónapos, és már jó ideje csak a bal mellemből szoptatok - ami ezért sokkal nagyobb, mint a másik. (a másik meg jó picire visszacsökkent)

szerintem ha majd abbahagyom a balból is a szoptatást, továbbra is látszani fog a különbség (attól félek)

2010. aug. 14. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a fiam olyan 2 hós korától csaak a balból szopizott, eleinte nagyobb volt mint a jobb cici, aztán olyan sok különbség nem volt köztük. A szopi befejezésével mindkét cicin egyformán látszik hogy nem olyan mint volt...

de nagy különbség nincs köztük.

Most a lányomat szoptatom immáron 11 hónapja érdekes módon, ő mindkét ciciből szopizik (persze a balt jobban szereti) így semmi különbség méretre.

2010. aug. 14. 15:30
 8/8 anonim válasza:
Nekem most 6 hetes a lányom, épp növekedési ugrásunk van, és hopp, persze, hogy most apad el a bal cicimből a tej... De egyik pillanatról a másikra (bár, mindig is kevesebb volt benne). Szóval ez a sok vélemény most nagyon megnyugtatott, már megijedtem, hogy el kell apasztanom a másikat is...
2018. júl. 27. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!