Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy az egyik mellemben...

Lehet, hogy az egyik mellemben elapad a tej?

Figyelt kérdés

Születésétől fpgva nem "szeretett" a bal mellemből szopizni.

Mára ( 4 hónapos) már ott tartunk, hogy ugye felváltva szoptattam a cicikből, de a balnál kb 3 percig szopizik és utána elfordul és az ujját kezdi szopni, látszik, hogy ideges, mintha nem jönne semmi. Nekem meg fáj a cicim már, mert cuppog csak rajta.

Ilyenkor fél mellből tápláljam tovább? de nem fog attól a másik totál tönkremenni? így is sokkal nagyobb mint a bal:(

2011. jún. 29. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt, csak nekem a jobb cicivel. Fele annyi vagy még kevesebb tej volt a jobbik mellemben, nem is szerette a babám annyira. Ennek ellenére odaadtam mindig mindkét cicit, az a kevés is számít alapon. :)

Ha nem adod oda, el fog apadni az egyik, én nem tenném direktben.

2011. jún. 29. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyan így voltam én is. De beszéltem egy szoptatási tanácsadó ismerősömmel, aki megnyugtatott, hogy van olyan, aki kezdetektől fogva csak egy mellből tud szoptatni és semmi hátrány nem származik belőle. Nekem is a bal "teljesített" kevésbé jól, és a jobb mindig nagyobb/duzzadtabb volt, de mostanra kezd teljesen elfogyni a tejem (11 hós) és ránézésre semmi különbség nincs a két mellem között. Szoptasd a balból egy kicsit, aztán tedd át a jobbra, ha abban van elég! De ha nagyon fáj a bal, ne erőltesd, az egyikőtöknek sem jó. Kitartás!
2011. jún. 29. 08:59
 3/4 A kérdező kommentje:
kipróbáltam 1 nap 80mili jön le belőle, de az nagyon nehezen.én szeretném még sokáig szoptatni.
2011. jún. 29. 09:11
 4/4 Agica792 ***** válasza:
Nekem olyan 3 hós volt a babám amikor a bal mellem egyszerüen kisebb lett pedig mind két mellből felváltva szoptattam már nem durrant be úgy mint a másik,van ugyan benne tej,de a babám már csak a másikból szopizik most 8 hós és doszt elég neki az egyik jól lakik vele.Szerintem a tied is jól lakik ha termelődik benne rendesen a tejcsi.Igaz hogy nagyobb a jobb cicim mint a bal de remélem majd helyre áll ha már nem szoptatok
2013. febr. 25. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!