Tényleg leszokik a ciciről ha elapad a tej?
Hát, nem is tudom. Nekem nincs nagy tapasztalatom, csak egy gyereket választottam még el.
Vele így volt: Terhes lettem, mondták, majd attól leszokik. De nem, ugyanúgy kérte a cicit. Este cicin szokott elaludni, 5 hónapos terhes voltam, amikor már napok óta nem úgy történt, leszállt a ciciről, és sírt. Ja, reggel tök száraz volt a pelusa. Alig tudtam elaltatni, nem értettem mi zaklatta fel úgy. Azt mondta a férjem, adjak neki tehéntejet, már elég nagy hozzá. Mondtam minek, már ezerszer próbáltam, nem kellett neki. Végül adtam neki, megitta, elaludt. Másnap megmértem mennyit szopik: 0 gramm! Onnantól kezdve nem is adtam neki cicit, csak cumisüvegből tejet. Nem is kérte, így szoktunk le. Viszont előtte már nem tudom mióta nem volt tejem, de mégis szopogatta a cicim. Vagy lehet, hogy volt, csak nem akarta meginni, állítólag a terhes hormon keserű. Viszont nem kellett utána fejnem, szóval már tutira nem volt sok tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!