Anyatejes babáknak adtok néha cumisüvegből enni? Kinek mi a tapasztalata valóban leszokik a ciciről ha cumisüvegből is kap? Lassan egy hónapos a babuka.
Szia,
nálunk az első hónapban volt egy kis mizéria a szopizások miatt. Nagyon sárgán jöttünk haza és sokat aludt/kifáradt és nehezen szopizott. Ekkor cumisüvegből kapott naponta legalább 2x.
Szerintem egy jól szopizó babát nem ront el egy kis cumisüvegezés. De vannak már olyan cumisüvegek, amik a mam cicijét utánozzák. Max. figyelj arra, ha cicizik, akkor jól kapja be a melled. Aztán ezt szokja meg.
Lehet, hogy a szopizások előtt ez a figyelgetés egy kicsit macera, de megéri.
Mi már nem iszunk cumisüvegből. Csak akkor ha megyünk valahova, ahol nem tudom megszoptatni.
Sok sikert!!
Szia! Én is el kell, hogy menjek itthonról időnként, ilyenkor az előre lefejt tejet kapja cumisüvegből, eddig semmi gond sem azzal sem a szopival.
Egy 2.5 hós bébi anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!