Ha elapad a tejem tejalapú tápláléknak megfelel a rizspép is?
Megkérdezhetem, hogy miből gondolod, hogy kevés a tejed?
Ha eddig elég volt, akkor ez elég valószínűtlen.
Egyébként ha tényleg kevés lenne, akkor tápszerrel pótold.
Akkor megkérdezem azt is, hogy hány kilóval született, és most mennyi?
Második babám nekem is ilyen volt, ő hat hét alatt gyarapodott 140g-ot. A doktornő kezembe nyomott egy tápszer receptet, és nem eltettem "rosszabb időkre". A lányom 3-4 hónapos korára irtó duci lett, aztán 10 hónapos koráig szinte semmit nem hízott, hanem megnyúlt és megizmosodott, irtó gyors volt a mozgásfejlődésben.
Persze nem felülbírálni akarlak, ne érts félre, ha a babád nyűgös és kiegyensúlyozatlan mindemellett, akkor lehet, hogy tényleg éhes, de ha jó kedvű és mozgékony és van elég pisis pelusa naponta (az enyémnek volt), akkor pusztán a grammokból nem szabad ítélni.
Egyébként növekedési ugrás is van fél éves kor körül, az is lehet, hogy ezért kéri óránként a cicit, vagy mert nő a foga, és a tej fájdalom csillapító hatású is.
Sok minden lehet, és Neked kell eligazodnod, csak érdemes kétszer átgondolni a tápszert, ha már eddig ilyen szépen szopizott a kicsid.
És végül még egy szempont: fontos, hogy Te megnyugodjál, ha a tápszer felkínálása az, amitől biztonságban érzed magad, akkor én is azt mondom, hogy kínáld meg vele, mert egy nyugodt anyuci a legfontosabb a kicsidnek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!