Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a tápszer és...

Mi a különbség a tápszer és az anyatej kiegészítő/helyettesítő tápszer között, és hogy/melyiket vessek be egy eddig anyatejes 9,5hónapos babának?

Figyelt kérdés
Úgy értem melyik étkezéshez,helyett?És egyáltalán KELL?Kötelező?Mert eddig nem kapott,pedig már 2hete nem szopik,és úgy látom nem hiányzik neki.Kiegyensúlyozott mosolygós baba.És hány étkezés kell hogy legyen egy nap?Most 4x eszik egy nap.
2009. aug. 18. 11:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Az én babám is 9 és fél hós.Napi kétszer még kell nekik adni anyatejet vagy ennek hiányában tápszert.( reggel, este) A te babád már anyatej-kiegészitő tápszert kaphat,sőt a babám a 8 hótól adható gyümölcsös tápszert issza. 6 hónapos korig kell adni az anyatej - helyettesitő tápszert, anyatej hiányában. Ez kizárólagos etetésre is alkalmas ( nincs hozzátáplálás). Ha már eszik főzeléket, gyümölcsöt ilyesmit, akkor a kiegészitő tápszert kapják.

Ebben a korban még kell kapnia tejalapú folyadékot.Az én fiam a két tápszerrel együtt napi 6x eszik.

A tápszer amit iszik tartalmaz gabonát, banánt tehát teljesen elteliti legalább 2 óra hosszára. Ő hajnalban kapja 6 körül és 8 körül reggelizik szilárd kaját.Aztán tizórai gyümölcs+ babapiskóta,ebéd főzelék, uzsonna, gyümi+ joghurt vagy krémtúró, lecsúszik 1 túró rudi is :) És este a tápszer.

Remélem tudtam segiteni :)

2009. aug. 18. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!