Mi a különbség a tápszer és az anyatej kiegészítő/helyettesítő tápszer között, és hogy/melyiket vessek be egy eddig anyatejes 9,5hónapos babának?
Az én babám is 9 és fél hós.Napi kétszer még kell nekik adni anyatejet vagy ennek hiányában tápszert.( reggel, este) A te babád már anyatej-kiegészitő tápszert kaphat,sőt a babám a 8 hótól adható gyümölcsös tápszert issza. 6 hónapos korig kell adni az anyatej - helyettesitő tápszert, anyatej hiányában. Ez kizárólagos etetésre is alkalmas ( nincs hozzátáplálás). Ha már eszik főzeléket, gyümölcsöt ilyesmit, akkor a kiegészitő tápszert kapják.
Ebben a korban még kell kapnia tejalapú folyadékot.Az én fiam a két tápszerrel együtt napi 6x eszik.
A tápszer amit iszik tartalmaz gabonát, banánt tehát teljesen elteliti legalább 2 óra hosszára. Ő hajnalban kapja 6 körül és 8 körül reggelizik szilárd kaját.Aztán tizórai gyümölcs+ babapiskóta,ebéd főzelék, uzsonna, gyümi+ joghurt vagy krémtúró, lecsúszik 1 túró rudi is :) És este a tápszer.
Remélem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!