Hogy lehetnék türelmesebb, kevésbé ingerültebb a gyerekeimmel? Használjak valami "csodabogyót"?
6hete szültem a 2.fiamat a 21hónaposom mellé.Kvázi egyedül vagyok velük egész nap,mert apuka csak hétvégente jár haza.A nagyszülő szinte éjjel nappal dolgozik(most is pl 2.napja nincs itthon-egy telken lakunk),az én szüleim külföldön élnek.
Tudom,hogy lazítanom kéne,mert így bele őrülök,és látom,hogy a nagy fiamnak sem jó,mert már ha csak a kutyára emelem fel a hangom,már sírva fakad.DE egyszerűen nem bírom idegekkel.Zsinórban a 2.este nem bírnak elaludni.2fele rohangálok 2órán át,és közben a nagy hiába fáradt már délután 5óta egyszerűen nem akar aludni,mert nem vagyok ott mellette,és így az öcsire féltékeny.Viszont a kicsi meg hasfájós,ráadásul melegíti a terpeszpelus is,és nehezen megy neki az alvás este.
Napközben mondjuk vele nincs gond,mert viszonylag hamar elalszik a babkocsiban/bölcsőben...csakhogy ha pl szoptatom,a nagy őrjöng,mert tuti akkor akar hintázni,csúszdázni,stb.És persze a kicsivel a cicin nem tudok vele foglalkozni.
Hogy oldjam meg?Nem akarok idegbeteg gyerekeket,és azt sem akarom hogy én legyek az.
Magnézium,homeos bogyók segítenének lazulni?
Ja,és tudom,én akartam őket ilyen "egyszerre" de mindenki azt mondta milyen jó a kis korkülönbség....hát én eddig nem látom előnyét
mint ahogy már az előzőekben írtam,a fiam,mióta megvan a kicsi egyszerűen nincs el senkivel rajtam kívül(na meg apán apóson).már próbáltam.így nehéz a külsős,mert ki tudja el fogadja e?igazából az esti rutin az,ami nagyon kiborít.mondjuk ma egy kicsit jobb a helyzet.vagy jobba elfáradt a nagy,vagy ki tudja.
azt csináltam,hogy amíg az egyik el nem aludt,.nem mentem a másikhoz.azaz,amíg a kicsi sírt,addig a nagy játszott az ágyában,már épp jött volna ki mikor végeztem :-)
a 6hét alatt annyit pihentem,amíg a kórházban voltunk,azt a 9napot.
amúgy győr mellett lakom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!