Mivel tudnám rávenni hogy türelmesebb legyen? 20hónapos. Minden azonnal kell neki, és ennek hangot is ad.
Figyelt kérdés
egyből ordít.amíg az ebédjét is elkészítem (látja hogy az övét csinálom) végig ordít míg megnem kapja.boltban míg nem kapja meg a kiflit ordít.míg nem veszem ki a babkocsiból ordít.pedig én próbálok mindent gyorsan csinálni, de egy pillantnyi türelme nincs.2010. ápr. 6. 21:36
1/1 anonim válasza:
Huhh... Figyelj! A gyerek azért ordít, mert megtanulta - tapasztalatból-, hogy működik!!! Ő ordít, te ugrassz! Tudom, hogy isszonyat kellemetlen, pláne, ha nem otthon vagytok, de muszáj erősebbnek lenned mint ő, elvégre te felnőtt vagy, ő pedig csak egy rendszert követ, aminél látta, hogy bevált. Legyél következetes, és ne add oda neki, amíg le nem nyugszik. Beszélj hozzá nyugodt hangon, mint aki nem is érzékeli, hogy ő ordít, és akár 1-2 nap legyen brutál, úgy értem, ne éheztesd persze, de ha 5 -10 perccel később kezdi az ebédet, mert mondjuk miután elkészítetted, átviszed egy másik szobába, és lenyugtatod, és jókedvűen ültök le enni, az sokkal jobb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!