Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes babák anyukái!...

Anyatejes babák anyukái! Szerintetek elkezdjem a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
Anyatejes a babám, 5,5hónapos lesz. A szájához tettem egy kis szelet almát, érdeklődve nyalogatta, tetszett neki. Kivárjam a 6hónapot, vagy már elkezdjem a kóstoltatást?
2010. júl. 13. 15:19
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
68%
de ne ám, hisz akkor nem fogy a tápszer!!!!
2010. júl. 15. 22:16
 32/47 anonim ***** válasza:
65%

A kérdés anyatejes babákra vonatkozik, tehát nem arról van szó, hogy tápszer vagy más, hanem arról, hogy MIKOR?

Erre pedig az a válasz, hogy ha biztosan jót akar a kedves kérdező tenni, akkor két hetet igazán kivárhat, mert abból semmi előnye nem származik sem neki, sem a babájának, ha MOST kezdi, de azt ugye senki nem vitatja, hogy az anyatej a legjobb a babának???!!!

2010. júl. 15. 22:36
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen az anyatej a legjobb!Ám a vastartalma kevés már a 6 hónapos baba számára,s szerintem az orvosnak jó szeme kell legyen erre is-nem kell rögtön vérvételre küldeni-s a vérszegénység nem túl jó.Oké,erről szó sem volt,s a szegény kérdező sem akarja teletömni a bébijét almával,mert édesen nyalogatta./a műanyag kocka látványára még nem indul be egy baba "ehetnékje",bár valóban a szájába veszi -uram bocsá a virágföldet is-hisz a világot akarja megismerni,s erre a feladatra a száját tartja tökéletesnek.

Egy-két kanálkányi almalé még nem hozzátáplálás szerintem,de válasz a baba igényére.De,kérdezd meg a babád orvosát is!!

2010. júl. 16. 01:03
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
nekem is pont 5,5 hónapos a lányom.én tegnap kezdtem el,de szerintem még nem hozzátáplálok,hanem bevezetem az ízeket.én 2 kanál őszibarackkal kezdtem,majd holnap 2 kanál almalé,majd 3 napig keverve a kettő.aztán hozzáteszem a meggyet is,majd keverve.így jutunk a 6 hónapos korig!aztán fokozatosan tovább!az enyém is csak anyatejes!gondolom,most van mit olvasnod ,mert jó sok választ kaptál:-)jó volt a kérdés:-)
2010. júl. 16. 06:50
 35/47 anonim ***** válasza:
26%
Az allergiás baromságokhoz annyit fűznék hozzá, hogy ha néha napján utánaolvasnátok, megtudnátok, hogy az allergia manapság már népbetegség és makkegészséges embereknél is megjelenik egyik percről a másikra! Nem attól jött ki az allergiád basszus 33 !!! évesen, mert 3 hónapos korodban hozzátápláld az anyukád.
2010. júl. 16. 12:41
 36/47 anonim ***** válasza:
73%

utolsónak:

Párom ekcámés, anyatejet nemigen kapott és korán hozzátplált, hugom isztérzékeny, 6 hetes korától krumpli-répát evett, szerinted?

2010. júl. 16. 12:46
 37/47 anonim ***** válasza:
0%
6 hetesen a krumpli répa stb.túlzás,ezt minden értelmes ember tudja,DE A KÉRDEZŐ BABÁJA 6 HÓNAPOS! Egyébként szerintem meg már vigan hozzátáplál,ti meg itt még mindig irjátok a sok hülyeséget.
2010. júl. 16. 13:11
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
pontosan, hogy attól jön ki felnőtt korban, és épp ezért nagy hülyeség azt mondani, hogy Dehát nem lett semmi baja! Hiszen a baj majd később jön ki!
2010. júl. 16. 13:11
 39/47 anonim ***** válasza:
65%

A kérdés 5,5 hónapos babára vonatkozik. Az értelmesebbik fele arról próbálja meggyőzni a kérdezőt, hogy azt a két hetet nyugodtan várja ki!

A 6 hónap valóban nem szentírás, és két héten nem múlik semmi, így én azt mondom, inkább két héttel később kezdje, mint két héttel előbb!

Valóban érdemes utánaolvasni!

[link]

2010. júl. 16. 13:14
 40/47 anonim ***** válasza:

Egy újabb modernkori eset,régen lehetett hozzátáplálni pedig akkor nem volt tápszer ami megvédte volna vagy a rengeteg oltás és mégis etették a gyerekeket.Allergia akkor is volt és most is van.Mindenki akkor kezdje el amikor ő maga jónak látja majd viselje a következményeit ha lesznek.Amúgy a tápokról is hallani rosszat hogy váltott ki allergiát,fosott a gyerek stb.

Ahogy itt olvasom aki hozzá táplál 6 hónapos kor előtt az nagyon rossz és felelőtlen ember,hát akkor én az vagyok mert a lányom 5 hónapos és imádja a gyümiket meg a répát,krumplit és az anyatejet is de én nem gondolok a rosszra hogy allegiás lesz 20 év múlva.Akkor minden doki is felelőtlen mert sokan tanácsolják meg a védőnők is.

2010. júl. 16. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!