Anyatejes babák anyukái! Szerintetek elkezdjem a hozzátáplálást?
A kérdés anyatejes babákra vonatkozik, tehát nem arról van szó, hogy tápszer vagy más, hanem arról, hogy MIKOR?
Erre pedig az a válasz, hogy ha biztosan jót akar a kedves kérdező tenni, akkor két hetet igazán kivárhat, mert abból semmi előnye nem származik sem neki, sem a babájának, ha MOST kezdi, de azt ugye senki nem vitatja, hogy az anyatej a legjobb a babának???!!!
Természetesen az anyatej a legjobb!Ám a vastartalma kevés már a 6 hónapos baba számára,s szerintem az orvosnak jó szeme kell legyen erre is-nem kell rögtön vérvételre küldeni-s a vérszegénység nem túl jó.Oké,erről szó sem volt,s a szegény kérdező sem akarja teletömni a bébijét almával,mert édesen nyalogatta./a műanyag kocka látványára még nem indul be egy baba "ehetnékje",bár valóban a szájába veszi -uram bocsá a virágföldet is-hisz a világot akarja megismerni,s erre a feladatra a száját tartja tökéletesnek.
Egy-két kanálkányi almalé még nem hozzátáplálás szerintem,de válasz a baba igényére.De,kérdezd meg a babád orvosát is!!
utolsónak:
Párom ekcámés, anyatejet nemigen kapott és korán hozzátplált, hugom isztérzékeny, 6 hetes korától krumpli-répát evett, szerinted?
A kérdés 5,5 hónapos babára vonatkozik. Az értelmesebbik fele arról próbálja meggyőzni a kérdezőt, hogy azt a két hetet nyugodtan várja ki!
A 6 hónap valóban nem szentírás, és két héten nem múlik semmi, így én azt mondom, inkább két héttel később kezdje, mint két héttel előbb!
Valóban érdemes utánaolvasni!
Egy újabb modernkori eset,régen lehetett hozzátáplálni pedig akkor nem volt tápszer ami megvédte volna vagy a rengeteg oltás és mégis etették a gyerekeket.Allergia akkor is volt és most is van.Mindenki akkor kezdje el amikor ő maga jónak látja majd viselje a következményeit ha lesznek.Amúgy a tápokról is hallani rosszat hogy váltott ki allergiát,fosott a gyerek stb.
Ahogy itt olvasom aki hozzá táplál 6 hónapos kor előtt az nagyon rossz és felelőtlen ember,hát akkor én az vagyok mert a lányom 5 hónapos és imádja a gyümiket meg a répát,krumplit és az anyatejet is de én nem gondolok a rosszra hogy allegiás lesz 20 év múlva.Akkor minden doki is felelőtlen mert sokan tanácsolják meg a védőnők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!