Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csináltátok, amikor...

Hogy csináltátok, amikor elkezdtétek a hozzátáplálást? Én azóta állandóan fejek, hogy ne robbanjak szét, de már nem akarom!

Figyelt kérdés

Eddig állandóan fejtem reggel, este, hogy legyen elég tejem, most viszont annyira keveset szopizik, hogy kénytelen vagyok. Ha nem fejek, akkor meg fáj a mellem! A lefejt tej kétszer annyi, mint amennyit főzelékbe tudok tenni, és már így is tele van a fagyasztó.

És normális, hogy az eddigi 200-zal szemben mostmár csak 100-at szopizik alkalmanként?

2008. nov. 14. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, annyira rákapott az új ízekre, hogy nap közben alig akar cicizni a babám, folyton elfordítja a fejét szopi közben, mert inkább nézelődik és próbálja elkapni a közel lévő tárgyakat. Éjszaka viszont bepótolja...Nálad is? Amugy1-2 hét és beáll a tejtermelés kereslet-kínálat szabálya szerint, nem fog feszülni a cicid. Ha fejed, akkor sajnos nem.
2008. nov. 14. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Jó neked legalább sok tejed van nekem éppen annyi hogy elég neki az elején még tudtam magaam fejni, de most már nem. A hozzápálálst és úgy csinálom, hogy főétkezésre adok neki valamit: krumpli, répa, sütőtök. Ekkor teljes egészében kimarad a déli szoptatás. Ha pedig almát vagy valamilyen más gyümölcsöt adok neki akkor urána még kap tejet is.
2008. nov. 15. 07:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Nálam szerencsére nem pótolja éjszaka. Csak ugyanaz a helyzet, hogy egyszerűen minden más jobban érdekli, mint az evés. Pláne ha az apja itthon van, akkor esélytelen vagyok az etetéssel.

Ezek szerint jobb, ha nem fejek?

2008. nov. 15. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:

En is hasonlot kerdeztem a Szoptatas reszben. NEkem ezeket irtak valasznak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

2008. nov. 15. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!