Milyen extrém helyeken találtatok meg bébidolgokat? Egy hete nem találom sehol a másfél éves babám csőrös itatóját!
Figyelt kérdés
Biztos, hogy a lakásban van, és nem elvesztettük. Már felforgattam mindent, de nem találom. A lányom nagy eldugó-művész :)
Nem ismeritek a lakásunkat, csak ötleteket merítenék, hogy még hol nézhetném meg.
Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 12. 16:29
31/31 anonim válasza:
Barátnőméknél a mobiltelefon nem lett meg. Valószínűleg a kukába dugta a gyerek és kidobták. Hiába csörgették, lemerült, azért keresték, mert tölteni akarták.
Nálunk még nem volt ilyen sztori, ágy alatt, kanapé alatt, szekrény alatt és kukában már rámol a lányom, de ő még csak 13 hónapos.
Viszont én 4 éve betettem a szekrényünkbe (!) a nyári halásznadrágjainkat (gyerek még nem volt). Azóta sincs meg, szerintem elpárolgott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!