Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen extrém helyeken találta...

Milyen extrém helyeken találtatok meg bébidolgokat? Egy hete nem találom sehol a másfél éves babám csőrös itatóját!

Figyelt kérdés

Biztos, hogy a lakásban van, és nem elvesztettük. Már felforgattam mindent, de nem találom. A lányom nagy eldugó-művész :)

Nem ismeritek a lakásunkat, csak ötleteket merítenék, hogy még hol nézhetném meg.

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 12. 16:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Szekrény, ágy alatt kislabda. Cumisüvegtető ágyban. Távirányító szőnyeg alatt. Soroljam még?:)
2010. júl. 12. 16:34
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
én már sok mindent a kukából halásztam ki.. Volt, hogy a lányom kölcsön-telefonját (Vodafontól javítás idejére kapta!, Hiába kerestük, mert lemerült...) 2 hét után (közben mindennap zuhogott az eső!) kint az udvaron, egy üres, felfordított vödrön találtuk meg.. Hogy hogyan került oda, máig rejtély :))) (szerencsére, mikor bekapcsoltuk, működött!!!) Mostanában már mindig belenézek a kukákba, mikor kiviszem, nem került-e bele valami fontos dolog :DD
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éves és már megy, akkor szemetes, szennyestartó,vagy valamelyik konyhai szekrény polcán..

Én itt találtam rá elveszett darabokra:)

4/31 anonim ***** válasza:
100%
ja és igen...nekünk is a kuka. Bár egyelőre inkább kiveszi a pelenkáit:)
2010. júl. 12. 16:35
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Cipős szekrényben nincs? Nálunk oda bújnak el a dolgok...
2010. júl. 12. 16:35
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

A jatekoskosar legaljan, a kerti toban :), mosogep

De a fent emlitett helyeket megnezem, egy hete nem talalom a tortasutoformamat :) Pedig nem kis darab

2010. júl. 12. 16:38
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Eltünt tortasütőforma:D ez nagyon tetszik:)
2010. júl. 12. 16:49
 8/31 A kérdező kommentje:

Már néztem én is: ágy alatt, játékok között, szekrény aljában, fiókokban, konyhaszekrényben egyesével a lábasokban, ágyneműtartóban, szennyestartóban...

Sajnos szerintem kidobta a kukába egyébként, és nem vettük észre :( egy 3 decis avent csőrös pohár, nem is olcsó :( a kupakja megvan, de sokra megyek vele...

Azért írjatok még tippeket, mert tanulunk is belőle és viccesek is a maguk módján :)

2010. júl. 12. 16:50
 9/31 A kérdező kommentje:

Tortasütőformáról jut eszembe, egyszer vagy egy órát kerestem a merőkanalat, hogy levest tudjak szedni (ágy alatt volt). Egyszer meg a krumplinyomót nem találtam, villával csináltam helyette krumplipürét (járókában volt egy nagy halom játék alatt).

Nálunk legtöbbször a konyhaszekrény a célpont, ott kell végignézni a lábasokat és tálakat, ha valami nincs meg :)

2010. júl. 12. 16:59
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a videó távirányítójának veszett nyoma. Örökre. Azóta már elköltöztünk, kipakoltuk az egész házat pincétől a padlásig, és nem került elő.

Lehet, hogy a kukában végezte! :-(

2010. júl. 12. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!