Milyen extrém helyeken találtatok meg bébidolgokat? Egy hete nem találom sehol a másfél éves babám csőrös itatóját!
Biztos, hogy a lakásban van, és nem elvesztettük. Már felforgattam mindent, de nem találom. A lányom nagy eldugó-művész :)
Nem ismeritek a lakásunkat, csak ötleteket merítenék, hogy még hol nézhetném meg.
Köszönöm a válaszokat!
Hűtő?
kiságy alatt?
Nekem a mobilom már 3x landolt a wc-ben:-(
de a legegyszerűbb, tegyél le valamit elérhető helyre,amit máskor nem kaphatna meg(pl távirányitó, telefon,stb...)és nézd meg hová viszi, kis cselesek ám, van begyűjtőhelyük :-D
Nálunk a távirányítót a kanapéba nyomorgatta bele (ahol a háttámla az ülőfelülettel találkozik).
Három hónapig kerestük, mire meglett.
A cumijait szokta nagyon eldugni, minden játékban.
Pl: fisherpriceos zsiráf-golyópálya szájába, vázába,szekrény mögé.
Nálunk sajna kétszer ugyanoda nem dug dolgokat.
Szóval nincs gyűjtőhely.
Két éves lesz a fiam, ő is nagy eldugóművész:)
Babytaxi ülése alatti tároló, ez az alaphely, ahol el kezdek keresni.
Játéktároló legalja, macska doboza, konvektorok hátulja, bugyisfiók, azt imádja:)
Én egy tízezrest találtam nemrégiben egy kinőtt cipőcskében, csodálkoztam is, h nagyon szűkös volt az elmúlt hónap, csak nem tudtam rájönni, h h tudtam így kiköltekezni:)
A másik sztori, h kétnaponta, háromnaponta láttam, h csokit eszik a gyerek, nem tudtam rájönni, h honnan szedi, aztán találtam szaloncukros üres csomagolást.
Törtük a fejünket a férjemmel, h júniusban honnan szedi, ráadásul nem is eheti, mert tejérzékeny.
Kiderült, h nem tudom hogyan, de eldugott vagy 20 db-ot a téli csizmámba, ami a szekrényem aljában várja a telet.:)
A 2 éves fiam egyszer a lakáskulcsot dugta el. Jó sok kulccsal és bazi sok mütyürrel. Mivel már simán kinyitja az ajtót ha rajta van a kulcs, így le szoktam venni és az asztalra teszem, mert a kulcslyukba még nem talál bele. 1 hétig csak apa kulcsát használtuk, mire előkerült: a kekszes dobozban volt, a keksz alatt meglapulva.
Kisebb dolgok kerültek már elő a videóból, cipőkből, és egyszer a távirányítót a virágcserép és a kaspó közé préselte be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!