Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen extrém helyeken találta...

Milyen extrém helyeken találtatok meg bébidolgokat? Egy hete nem találom sehol a másfél éves babám csőrös itatóját!

Figyelt kérdés

Biztos, hogy a lakásban van, és nem elvesztettük. Már felforgattam mindent, de nem találom. A lányom nagy eldugó-művész :)

Nem ismeritek a lakásunkat, csak ötleteket merítenék, hogy még hol nézhetném meg.

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 12. 16:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Hűtő?

kiságy alatt?

Nekem a mobilom már 3x landolt a wc-ben:-(

de a legegyszerűbb, tegyél le valamit elérhető helyre,amit máskor nem kaphatna meg(pl távirányitó, telefon,stb...)és nézd meg hová viszi, kis cselesek ám, van begyűjtőhelyük :-D

2010. júl. 12. 17:12
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valamelyik szekrény mögé nem férhetett be? Az én fiam a konyhaszekrény mögül szedte elő a konzervnyitómat három hónap után. :D
2010. júl. 12. 17:31
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Megkérted már, hogy mutassa meg, hová tette? Nálunk ez beválik. Hetekkel később is emlékeznek, hogy mit hová pakoltak. Tudom, pici még, de egy próbát megér.
2010. júl. 12. 17:42
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
A lányaim is folyton elszórták,úgyh mindegyiknek kötöttem a fülére egy-egy plüssállatot,úgy könnyebb volt észrevenni.(Mármint az itatók fülére,nem a lányokéra.:))És működött!:))
2010. júl. 12. 18:25
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a távirányítót a kanapéba nyomorgatta bele (ahol a háttámla az ülőfelülettel találkozik).

Három hónapig kerestük, mire meglett.

A cumijait szokta nagyon eldugni, minden játékban.

Pl: fisherpriceos zsiráf-golyópálya szájába, vázába,szekrény mögé.

Nálunk sajna kétszer ugyanoda nem dug dolgokat.

Szóval nincs gyűjtőhely.

2010. júl. 12. 19:33
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a lemerült telefont dugta a fotelbe( kanapéhoz tartozo "monstrum" az ülőkénél bepréselte és leesett az aljába) 2 hétig kerestem, mire észrevettem, hogy egy könyv készül becsúszni. Eddig nem is tudtuk, hogy ott van egy ilyen "tartó"
2010. júl. 12. 19:39
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Két éves lesz a fiam, ő is nagy eldugóművész:)

Babytaxi ülése alatti tároló, ez az alaphely, ahol el kezdek keresni.

Játéktároló legalja, macska doboza, konvektorok hátulja, bugyisfiók, azt imádja:)

Én egy tízezrest találtam nemrégiben egy kinőtt cipőcskében, csodálkoztam is, h nagyon szűkös volt az elmúlt hónap, csak nem tudtam rájönni, h h tudtam így kiköltekezni:)

A másik sztori, h kétnaponta, háromnaponta láttam, h csokit eszik a gyerek, nem tudtam rájönni, h honnan szedi, aztán találtam szaloncukros üres csomagolást.

Törtük a fejünket a férjemmel, h júniusban honnan szedi, ráadásul nem is eheti, mert tejérzékeny.

Kiderült, h nem tudom hogyan, de eldugott vagy 20 db-ot a téli csizmámba, ami a szekrényem aljában várja a telet.:)

2010. júl. 12. 20:29
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

A 2 éves fiam egyszer a lakáskulcsot dugta el. Jó sok kulccsal és bazi sok mütyürrel. Mivel már simán kinyitja az ajtót ha rajta van a kulcs, így le szoktam venni és az asztalra teszem, mert a kulcslyukba még nem talál bele. 1 hétig csak apa kulcsát használtuk, mire előkerült: a kekszes dobozban volt, a keksz alatt meglapulva.

Kisebb dolgok kerültek már elő a videóból, cipőkből, és egyszer a távirányítót a virágcserép és a kaspó közé préselte be.

2010. júl. 12. 21:31
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Tortaformas vagyok....es meg mindig nincs meg pedig tenyleg mindent megneztem...az osszes tippet kihasznaltam amit adtatok :)
2010. júl. 12. 22:04
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
barátnőm kislánya dugta egy vendégük lenémított telefonját a sarokülő "sarka" alá...és nem mutatta meg hol van:))) két nap múlva porszívózáskor akadt fenn a porszívó fején:)
2010. júl. 12. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!