Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen extrém helyeken találta...

Milyen extrém helyeken találtatok meg bébidolgokat? Egy hete nem találom sehol a másfél éves babám csőrös itatóját!

Figyelt kérdés

Biztos, hogy a lakásban van, és nem elvesztettük. Már felforgattam mindent, de nem találom. A lányom nagy eldugó-művész :)

Nem ismeritek a lakásunkat, csak ötleteket merítenék, hogy még hol nézhetném meg.

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 12. 16:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok

a tesóm úgy 15 évvel ezelőtt a húsvéti locsolásért kapott nem kevés pénzét dugta el valahová. azóta már költöztünk, és nem lett meg, most abban bízunk, hogy talán valamelyik kisautóban lesz, és a fiam majd megtalálja:) perzse ma már semmi kis összeg, de azért kíváncsi lennék! ő persze nem emlékszik, olyan 5-6 éves lehetett talán.

2010. júl. 12. 22:46
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Keresztfiam a közeli halastóból származó halakat és a begyűjtött békákat az ágya mögé dugta az anyja elől egy nylonzacsiban.

A csőrös pohár egyszer nálunk is eltűnt. A babakocsi volt a rejtély kulcsa. Mivel már nagyfiú, így a sportkocsit csak felültetve használjuk, és a redők (nem tudom másképp írni) közé dugta. Már lemondtuk róla, vettünk is másikat, amikor egy huzatmosás előtt előkerült.

"Semmi nem vész el, csak rossz helyre kerül."

2010. júl. 12. 23:09
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

nálunk a dvd hangfalán vagy egy nagy lyuk, oda szokott betömködni ezt-azt :)

a kanapé mögé is szívesen dobálja a "talált tárgyakat", de volt hogy a sütőbe pakolta be a telefonomat :D

A kukát mi elzártuk, de így is túl sok rejtekhely maradt a lakásban.

Mikulás után tavaly hónapokig apa cipőjébe tömködte a "mikulásajándékokat" :DDD

2010. júl. 12. 23:13
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. júl. 13. 07:47
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

A párom múltkor a hűtőben találta meg a fiúnk cumiját.

Már mindenhol kerestük.

2010. júl. 14. 07:42
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Jó kis tippek:).Én épp most készülök átnézni a tegnapi szemetet, mert nincs meg a formabedobós játék 2 formája. Nálunk általában kukában landol minden, vagy a szennyesben, vagy ha itt vannak anyukámék, akkor anyának a táskáját pakolja tele mindennel, persze csak akkor vesszük észre, ha már hazamenetek:)

2010. júl. 14. 08:18
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Bébitaxi tárolója nálunk is játszik. :)

Popsitörlős dobozban aranyfülbevaló.

Radiátor mögé középre beillesztve apa órája.

Játéktároló alja, kuka, szennyestartó szintén nyerő hely.

Alsó fiókban (fürdőszoba-fürdőlepedők helye) kiskanál.

Fakanál a kiságy matraca alatt.

Ágy és fal között varázsitató, cumisüveg, plüssállat.

Konyhaszekrényben is játék.

Anya téli macis mamuszában szintén.

Csomag papírzsepi darabjai a babakocsi fejtámlája mögé egyesével begyűrve.

Biliben az asztal alatt műanyag pohár.

Szőnyeg alá is rendszerint kerülnek dolgok.

Fotel karfája és ülőrésze közé berejtve a "vésztartalék": ropi, keksz. (ha nem veszem észre időben, akkor onnan falatozik!)

Hűtő aljára felmágnesezve a hűtőmágnesek,...

Elég rafkósak tudnak lenni! Szerintem már mi is sok mindent kidobtunk véletlenül, mert vannak olyan dolgaink, amiknek se hírük, se hamvuk.

20 hónapos a lányom.

Ha még eszembe jut vmi, megírom!

2010. júl. 14. 09:27
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
nálunk minden elveszett dolgok a régi kinőtt gyerekruhák (egy zsákban a szekrényben) találnak helyet. Volt már ott távirányító, telefon (szerencsére meg tudtam csörgetni), toll, fakanál.
2010. júl. 14. 12:41
 29/31 anonim ***** válasza:

A kislányom előszeretette4l pa

kol a cipős szekrénybe, a cipőkben is sokszor található "meglepi", aztán a mosógép dobjából is szedtem már ki különböző dolgokat, a kuka nálunk is játszik, de a konyhaszekrény, a szennyes tartó is jó dugiheyl :)

2010. júl. 14. 14:46
 30/31 A kérdező kommentje:
Képzeljétek megtaláltam az itatót! Nem is a lányom volt a ludas, hanem én: lent maradt a kocsiban a gyerekülés mellett. Épp tegnap vettem neki újat, nem baj, most van kettő :)
2010. júl. 14. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!