Milyen extrém helyeken találtatok meg bébidolgokat? Egy hete nem találom sehol a másfél éves babám csőrös itatóját!
Biztos, hogy a lakásban van, és nem elvesztettük. Már felforgattam mindent, de nem találom. A lányom nagy eldugó-művész :)
Nem ismeritek a lakásunkat, csak ötleteket merítenék, hogy még hol nézhetném meg.
Köszönöm a válaszokat!
utolsó vagyok
a tesóm úgy 15 évvel ezelőtt a húsvéti locsolásért kapott nem kevés pénzét dugta el valahová. azóta már költöztünk, és nem lett meg, most abban bízunk, hogy talán valamelyik kisautóban lesz, és a fiam majd megtalálja:) perzse ma már semmi kis összeg, de azért kíváncsi lennék! ő persze nem emlékszik, olyan 5-6 éves lehetett talán.
Keresztfiam a közeli halastóból származó halakat és a begyűjtött békákat az ágya mögé dugta az anyja elől egy nylonzacsiban.
A csőrös pohár egyszer nálunk is eltűnt. A babakocsi volt a rejtély kulcsa. Mivel már nagyfiú, így a sportkocsit csak felültetve használjuk, és a redők (nem tudom másképp írni) közé dugta. Már lemondtuk róla, vettünk is másikat, amikor egy huzatmosás előtt előkerült.
"Semmi nem vész el, csak rossz helyre kerül."
nálunk a dvd hangfalán vagy egy nagy lyuk, oda szokott betömködni ezt-azt :)
a kanapé mögé is szívesen dobálja a "talált tárgyakat", de volt hogy a sütőbe pakolta be a telefonomat :D
A kukát mi elzártuk, de így is túl sok rejtekhely maradt a lakásban.
Mikulás után tavaly hónapokig apa cipőjébe tömködte a "mikulásajándékokat" :DDD
A párom múltkor a hűtőben találta meg a fiúnk cumiját.
Már mindenhol kerestük.
Sziasztok!
Jó kis tippek:).Én épp most készülök átnézni a tegnapi szemetet, mert nincs meg a formabedobós játék 2 formája. Nálunk általában kukában landol minden, vagy a szennyesben, vagy ha itt vannak anyukámék, akkor anyának a táskáját pakolja tele mindennel, persze csak akkor vesszük észre, ha már hazamenetek:)
Bébitaxi tárolója nálunk is játszik. :)
Popsitörlős dobozban aranyfülbevaló.
Radiátor mögé középre beillesztve apa órája.
Játéktároló alja, kuka, szennyestartó szintén nyerő hely.
Alsó fiókban (fürdőszoba-fürdőlepedők helye) kiskanál.
Fakanál a kiságy matraca alatt.
Ágy és fal között varázsitató, cumisüveg, plüssállat.
Konyhaszekrényben is játék.
Anya téli macis mamuszában szintén.
Csomag papírzsepi darabjai a babakocsi fejtámlája mögé egyesével begyűrve.
Biliben az asztal alatt műanyag pohár.
Szőnyeg alá is rendszerint kerülnek dolgok.
Fotel karfája és ülőrésze közé berejtve a "vésztartalék": ropi, keksz. (ha nem veszem észre időben, akkor onnan falatozik!)
Hűtő aljára felmágnesezve a hűtőmágnesek,...
Elég rafkósak tudnak lenni! Szerintem már mi is sok mindent kidobtunk véletlenül, mert vannak olyan dolgaink, amiknek se hírük, se hamvuk.
20 hónapos a lányom.
Ha még eszembe jut vmi, megírom!
A kislányom előszeretette4l pa
kol a cipős szekrénybe, a cipőkben is sokszor található "meglepi", aztán a mosógép dobjából is szedtem már ki különböző dolgokat, a kuka nálunk is játszik, de a konyhaszekrény, a szennyes tartó is jó dugiheyl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!